Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Извънземни били намесени в експеримента „Филаделфия”

Нова светлина върху експеримента „Филаделфия” хвърли астрономът Морис Джесъп

Неофициално експериментът „Филаделфия” се води като първи успешен опит за телепортация в света. При него през 1943 г. американският военен кораб „Елдридж” изчезва чрез телепортация и след това отново се появява. Военните, съвсем естествено, категорично отричат подобно нещо да се е случвало, но Морис Джесъп успява да събере доказателства, в които са включени снимков материал и разкази на очевидци. Според неговата теория във въпросния експеримент участват и извънземните, които показват на хората как да преместят във времето и пространството морския съд.

Експеримента Филаделфия

Експериментът „Филаделфия“ е проведен през 1943 г.

Популярният астроном е убеден, че извънземните отдавна са се настанили на Земята, много преди експеримента „Филаделфия” и помагат на човечеството в разработването на различни високи технологии. Те обаче нямат никакво желание да излязат на светло, защото това би означавало напълно нова ера в човешкото развитие. Пришълците явно искат да запазят дискретност и са готови да вземат необходимите мерки.
За самия Джесъп се говори, че е станал жертва на извънземните през 1959 г., когато се самоубива без никакво разумно обяснение или причина. Оттогава смъртта му е също толкова мистериозна, колкото и експеримента „Филаделфия”, върху когото работили гениални умове като Алберт Айнщайн и Никола Тесла, който умира няколко месеца преди да се осъществи експериментът. /razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!