Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лъсна истинската история за създаването на ХААРП

Kristina Mileva

ХААРП създаден от разработки на Никола Тесла, крият истината за него и до днес

ХААРП климатичното оръжие за масово поразяване на света. Преди повече от 60 години един гениале н учен прави откритие, което променя световната история. И се превръща в основно оръжие за игрите на власт.

7 януари 1943. Тайни агенти проникват в дома на Никола Тесла и конфискуват изключително ценни негови архиви свързани с теориите му за резонанса. Именно по това време той открива и че земята има естествен електромагнитен резонанс, на който може да се влияе, чрез определена радиочестота! Откритие, което се превръща в опасно оръжие за няколко световни сили.

Официално архивите са унищожени. Неофициално–дълбоко засекретени.

Лъсна истината за проекта ХААРП

Лъсна истината за проекта ХААРП

1993 година, Аляска. Тайна база на военните прави разработки за създаването на климатично оръжие. Официално това е научен експеримент, който по никакъв начин не може да влияе на околната среда. Истината обаче е друга.

Оръжие за масово поразяване

Каквото и да ви говорят, че проектът ХААРП има за цел само да изследва йоносферата, не вярвайте! Истината е, че чрез радиовълни на определена честота може да се влияе на йоносферата, а оттам и на климата. Неофициално световните сили признаха, че разполагат с подобни технологии, когато преди няколко години подписаха договор, с който да не използват климатични оръжия по време на войните си. САЩ обаче не се посвени да посегне към ХААРП във Виетнам, нито след това.

1994 година и програмата Spacecast 2020

US Air Force обявиха още 1994 година, че планират създаване и въвеждане на програма, която да окаже пълен контрол върху климата. И освен това не крият, че искат пълно господство на суша, море и въздух. Амбиции, каквито има и Русия, каквито има и Китай.

САЩ обаче си позволиха да стигнат твърде напред, когато тръгнаха да разрушават озоновия слой с експериментите си с лазерни и химически оръжия. Учени разкриват, че е създаден и проект Prime Argus, който да създава унищожителни земетресения. Явно ХААРП не е единствената опасност, за която да се тревожим, пише lifebg.net. /razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!