Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Най-лошите черти на всяка зодия

Недостатъците и лошите черти в характера и поведението на хората, не ще да са нещо случайно, защото те често се наблюдават и в зодиите им. Каква е горчивата истина за отрицателните черти на зодиите...

Овен

Овните са нещо като бебетата на зодиака и по тази причина всичко за тях е "аз, аз, аз!" Могат да бъдат доста егоцентрични и ако не им споделите проблема си, вероятно дори няма да го забележат. Въпреки това има риск дори когато им говорите да не възприемат нищо от казаното, тъй като отново са заети със себе си. Не се изненадвайте, ако ги попитате за съвет и те просто ви удостоят с празен поглед. Освен това не обичат да планират и не разбират хората, които го правят. Казват каквото им е на ума в момента, без изобщо да помислят как ще се почувства човека отсреща.

Телец

Телците са доста мързеливи и всячески се опитват да вършат възможно най-малко работа. Ако могат да накарат някой да я свърши вместо тях, тогава още по-добре. Обичат на всяка цена да става тяхното и могат да бъдат упорити като мулета. Но тъй като са под влиянието на нежната Венера, могат да постигнат целите си по мил начин и няма да усетите откъде ви е дошло. Когато не искат да направят нещо, стават пасивно-агресивни. Обожават изкуството, музиката и красотата на живота, но когато стане дума за не толкова розовата му страна, често бягат от отговорност.

Близнаци

Близнаците обожават да говорят, говорят и говорят! Ако имате някаква тайна, в никакъв случай не я споделяйте на Близнаци, освен ако не искате целият свят да го разбере. Те имат много бърз ум и скоростно превключват от една тема на друга, затова могат да бъдат доста странни в очите на слушателите. Обикновено бързат да свършат всичко и често това ги прави изнервени и податливи на стрес. Бъдете подготвени за някоя и друга лъжа, особено когато трябва да се оправдаят за нещо, за което са виновни, но не искат да поемат отговорност.

Рак

Понякога могат да бъдат доста зависими от майките си и ако сте във връзка с Рак, по-добре свиквайте. Обикновено са мили и разбиращи, винаги ще ви изслушат и ще ви дадат съвеет, но очакват същото от вас, когато да се намират в проблемна ситуация. Трудно преглъщат каквато и да било критика, затова ако искате да им дадете съвет за нещо, което според вас правят по неправилен начин, подбирайте думите си. Представителите на зодия Рак никога не забравят нещо, с което сте обидили тях или някой, на когото държат. Настроенията им се променят постоянно и са толкова емоционални и експресивни, че често бързо се изморяват.

Лъв

Трудно е да обясниш на Лъва, че всъщност не е кралска особа. Винаги закъсняват, дори те самите да са избрали час и място за срещата. Обожават грандиозните появи, защото често са кралици на драмата. Обичат да правят партита и да са център на вниманието, но обикновено това е, защото искат да се похвалят с нещо. Точно като животното, което символизира тяхната зодия, те обичат да си почиват и да бъдат обгрижвани. Рядко променят мнението си и са много инатливи. Обожават да дават съвети относно прически, облекло, кариера и какво ли още не, но често забравят, че останалите имат различен вкус от техния.

Дева

Девите са бъбриви и често срещата ви с тях може да премине само в слушане. Лошото е, че говорят за тривиални неща и това може да ви побърка. Умът им работи бързо и са забавни, но когато грабнат някоя тема могат да говорят по нея безспир. Често се притесняват от различни неща и са склонни да си правят самоанализа, а след това започват да се притесняват още повече. Стресират се за нещата, които трябва да направят, вместо през това време да се заемат с тях. Проблемът е, че губят толкова много време в мрънкане, а иначе отдавна да са приключили с проблема. Обичат реда, особено на работното място и са склонни да се превръщат в педанти дори за най-малкото нещо.

Везни

Подвластни на планетата Венера, те държат на спокойствието и искат дните им да преминават гладко. Склонни са да задържат негативи в себе си и да си мълчат за нещата, които са ги наранили, просто защото искат да избегнат неприятните разговори. Искат да се харесат на всички и лесно се поддават на влияния, особено ако са в големи компании. Обичат също и да са лидери, и въпреки че са спокойни и учтиви, искат да са в центъра на събитията и да знаят какво се случва покрай тях. Вярват, че заслужават най-доброто, затова понякога харчат неразумно и имат склонност да робуват на модата. Разстройват се, ако не сте съгласни с тях и могат да приемат като обида дори различното ви мнение.

Скорпион

Скорпионите са сред най-упоритите в зодиака. Ако не сте съгласни с нещо, което за тях е важно, ще бъдете удостоени с ледено отношение. Малко е да се каже, че са със силна воля, "целеустременост" е тяхното второ име. Състезателни натури са, макар често да го прикриват. Доста са потайни и понякога могат да имат и тъмна страна, за която никой не знае. Във връзките имат тенденция да стават обсебващи и ревниви. Когато са заинтересовани от нещо, правят такива проучвания, че да са запознати дори с най-малкия детайл. Много от тях са вегетарианци или стриктно подбират какво ядат, затова понякога си мислят, че цялата група трябва да се съобразява с техните предпочитания.

Стрелец

Има два вида Стрелци – бъбривци и тихи. Всички те са интелигентни, интересуват се от образование, философия, различни култури и какво ли още не. Повечето обичат да пътуват. Не обичат празните приказки, обикновено говорят точно по темата. Понякога обаче не осъзнават, че с думите си нараняват чувствата на околните. Обичат да спортуват, особено на открито. Понякога се захващат с прекалено много каузи едновременно и това ги изтощава. Планират мащабно и оставят малките детайли на останалите. Обичат да спорят и се впускат в какви ли не дискусии с цел да се докажат. Обичат свободата и няма да се примирят, ако някой се опитва да ги ограничава.

Козирог

Козирозите като цяло са доста сериозни и няма да приемат добре факта, че се шегувате с неща, които са важни за тях. Амбициозни са и искат да се реализират на всяка цена, затова не се учудвайте, ако ви зарежат, за да се мотаят с някой, който може да им помогне да реализират целите си. Работохолици са и не обичат спонтанността. Нито пък са големи фенове на рисковете, освен ако не са добре премислени. Не обичат публичните прояви на чувства и умират от срам, ако им се наложи да участват в такива. Обичат всичко да е добре планирано и да са наясно със ситуацията до най-малкия детайл. Обожават сигурността и държат на нея.

Водолей

Водолеите са изключително свободомислещи и ако им кажете какво да правят, ще направят обратното само за да ви подразнят. Обичат вниманието и живеят в бъдещето, така че ако не обичате рисковете, ще ви е трудно да се разберете с Водолея. Всъщност, те са толкова променливи, че понякога им е трудно сами да се разберат. Според тях правилата са създадени за другите хора, имат нужда от свобода и лесно се отегчават. Пословични инати са. Имат много и различни приятели и ако не сте готови да се потопите в такава разнородна група, трудно ще изтърпите и тях. Могат да ви обясняват, че са лудо влюбени във вас, но на другия ден ще забравят рождения ви ден и това според някои хора е незаинтересованост, но те просто са вятърничави по рождение.

Риби

Рибите са мечтателите на зодиака и като последен знак са много сложни характери. Понякога могат да бъдат много разсеяни, затова съветите, които ви дават, често не са сред най-добрите. Склонни са да се обсебват лесно. Неуморни са, но се отегчават бързо и понякога започват много нови проекти, но ги зарязват съвсем скоро, защото губят интерес. Имат много добър характер и винаги търсят положителното в останалите, но трябва да внимават, защото хората често се възползват от тях. Понякога се парят от различни ситуации, защото се стараят да помогнат, но преценката им за околните не е добра и се обграждат с хора, които не им влияят добре. Трябва да се научат преценяват на кой могат да имат доверие и кого да избягват.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!