Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Безобразие: Тестват опасни ваксини върху сираци в Ирландия

В резултат на тестовете голяма част от тях и са починали, а истината за смъртта им е пазена в тайна...

ваксина, ваксини
rasper-bg.com

Опасни ваксини тествани върху сираци в Ирландия

Според най-новите изследвания на медиите, които идват от Ирландия, голям брой деца от неомъжени майки са били изложени на изпитания с опасни ваксини. В резултат на тестовете голяма част от тях и са починали, а истината за смъртта им е пазена в тайна.

Според разкритията на медиите в Ирландия, за периода от 1960 до 1967 в десет ирландски социални домове, в които са живеели неомъжени майки, децата са участвали в процеса на ваксинация. Според документите с опасните ваксини са инжектирани 298 деца, съобщава ирландско радио, цитирано от Canada.com. При една такава ваксинация, 80 деца са се разболели, след като им е била инжектирана ваксина за добитък.

„По ръцете и краката ми излязоха големи белези“, спомня си Кристи, която е била доведена в един от домовете, където е бил извършен тестът с опасни ваксини. „Когато попитах майка ми защо изглеждам така, тя ми отговори, че когато ме осиновила и когато ме донесли у дома, ръцете и краката са били увиват в бинтове. Не знаем нищо за тези ваксини. От тогава съм посетила редица лекари, и те ми казаха, че никога не са виждали нещо подобно на това“, казва Кристи.

Сестра Сарто, бивша служителка в дома „Bessborough“, признала, че са били използвани опасни ваксини, за да ги тестват върху децата, но твърди още, че винаги е било изисквано съгласието на родителите. В Ирландия има строги закони за медицинските тестове до 1987 година, пише mkd-news.com.

Резултатите от изследванията на 58 деца в шест домове, са били публикувани в британско медицинско списание през 1962 г., а през юни 2001 г., разпоредено разследване за тези експерименти.

Правителствените документи показват, че през 1930-те години, 1940-те и 1950-те години, смъртността при децата родени в домове е била пет пъти по-висока, отколкото при децата, които са родени в семейна общност.

http://www.razkritia.com/415973/bezobrazie-testvat-opasni-vaksini-varhu-siraci-v-irlandiya/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!