Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как да станете богати – само 18 правила

1. Всеки ваш проблем трябва да бъде решен възможно най-скоро, защото така обикновено са необходими най-малко усилия. Бъдете решителни – по-малко се колебайте и действайте повече!

2. По-малко работете за някой друг. Колкото повече работите, толкова по-зле живеете. Работата идва от думата роб.

3. Ако искате да имате пари, изнесете на пазара нещо стойностно и хората сами ще ви донесат пари. А размерът на парите зависи от това доколко убедително ще опишете предимствата на тази стойност.

4. Работете само в името на своите интереси. Забравете призивите за корпоративна култура и лоялност към фирмата. Компанията винаги се възползва от вас, в противен случай няма да работите в нея.

5. Помислете за това как да печелите най-малко $ 50,000 на месец. Повече може – по-малко не!

6. Парите идват при вас чрез други хора. Общувайте! Необщителните рядко стават богати.

7. Ограниченото обкръжение почти винаги ви вкарва в бедност. Дори и много богатите хора имат „семейство, приятели и други молители“, от които, ако не се отървете професионално, бързо ще ви отнемат парите. Ако Вие сте човек, засега беден, във вашата среда просто не харесват, не зачитат, а някои дори мразят богатите. Винаги трябва да се общува с Победители и Оптимисти. Точно така, с главна буква – Победители и Оптимисти!

8. Бедността се случва, когато бягате от отговорност!

9. Ако имате малко пари, правете бизнес. Ако нямате никакви пари, направете бизнес веднага, точно сега! Потърсете проблеми и мислете над това как да се справите тях. Направете най-успешните решения под формата на бизнес – проекти и ги предложете на инвеститорите.

10. Пътят към голямо богатство минава само чрез пасивен доход. Доход, който идва до вас, независимо от вашите усилия. Създайте източник на пасивен доход и живейте за удоволствие!

11. Има само две правила за печеливши инвестиции. Първо - грижете се за парите! Правило номер две – ако искате да рискувате, вижте първото правило. Приходите винаги трябва да надвишават разходите.

12. Научете биографиите и мислите на най-богатите хора в света.

13. Задайте си въпроса „Кой съм аз? С какво съм уникален? Какъв е смисълът на живота ми? Какво бих правил ако имам пари?“ Но бъдете честни! Силата, енергията, страстта на отговорите на тези въпроси, разбиране на смисъла на живота ви – просто са всемогъщи!

14. Мечтите – Това е важно в живота ви! Мечтайте и вярвайте, че мечтите се сбъдват. Човек започва да умира, когато престава да мечтае.

15. Помагайте на хората! Не за пари, а с чисто сърце. Но само на тези хора, които искат да си помогнат сами. Това не означава непременно роднини или приятели.

16. Говорете комплименти! Просто похвалете жената на улицата за красива прическа, мъж – за спортна фигура, има и много други причина за похвала. Това винаги повдига и вашето самочувствие.

17. Водете ежедневно дневник на вашите победи. Обидите и пораженията се помнят от 7 до 12 пъти по-дълго, отколкото победите и успехите. Ако сте отчаяни – четете този дневник.

18. Един последен съвет. Никога, никога, никога не се предавайте! С всеки враг, а бедността е враг на всеки човек, се борете до края, без милост към противника и самосъжаление …

ideanomics/analizator.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!