Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Американец твърди, че е бил в 2137 и 2749 г.

Билек твърди, че в близко бъдеще човечеството го очакват радикални промени във всички сфери – от нови медицински технологии до общото геополитическо устройство

Бившият американски военен Ал Билек, твърди, че е бил участник в прочутия Филаделфийски експеримент. Той разказал, че е бил в 2137 г. и в 2749 година, както и за своите пътешествия във времето, пише inews.bg.

Той разказал, че преди да се върне в съвременната реалност, той поживял шест седмици в 2137 г. и още две години – в 2749-а. Както твърди Билек, още в близко бъдеще човечеството го очакват радикални промени във всички сфери – от нови медицински технологии до общото геополитическо устройство.

Преместването във времето не минало безпроблемно за Билек – в 2137 г. той се озовал в болница, където преминал курс по лечение от мощно радиационно лъчение. Терапията преминала успешно, като при нея били използвани нови вибрационни и светлинни технологии. За всичко, което се е случило на планетата за 100 години, Билек разбрал от излъчваните в болницата новини и образователни предавания.

Всички изменения в световното устройство били прокарани в първите години на XXI век, в периода до 2025 г., твърди Билек. Причините за тези изменения са две – глобалното затопляне и контактът с извънземни цивилизации. Според бившия военен през 2137 г. нивото на Световния океан ще се повиши значително, което ще промени очертанията на континентите и ще доведе до намаляване на населението на Земята (до 300 млн. души) и смесването на народите. Американската инфраструктура към това време ще рухне, твърди Билек, и в света ще се установи нещо, напомнящо временно военно правителство.

Контакт с извънземни ще предшества тези събития, както и война – между САЩ и Европа, от една страна, и Русия и Китай, от друга. Според Билек американското правителство си е сътрудничило с извънземни цивилизации в периода 1954–2000 г.: тъкмо пришълците помогнали на янките да установят нов световен ред и да постигнат успехи в областта на технологиите и инженерството.

Впрочем всички постижения на американската цивилизация ще бъдат разрушени от войната, но точната дата на нейното начало Билек не може да каже.

След това бившият военен се озовал в 2749 г. – тогава световният хаос ще изчезне и хората ще си живеят в охолство и в условията на социализъм, в чистото разбиране на тази дума.

Всеки човек, твърди Билек, ще има всичко необходимо за живот. Страните няма да се нуждаят от правителства, целият световен ред ще се следи от точна и независима компютърна система. Сред постиженията на бъдещето са огромни плаващи градове, носещи се из океаните.

Почитателите на Филаделфийския експеримент твърдят, че през 1943 г. американският есминец "Елдридж" заедно с екипаж от 181 души за миг се преместил в пространството на няколко десетки километра. Мнозина вярват, че експериментът е бил организиран от ВМС на САЩ за изучаване на възможността за телепортиране с помощта на мощни електромагнитни полета. Впрочем повечето доживели до наши дни членове на екипажа наричат експеримента проста измислица. /novini.bg

Компютърен модел потвърди възможността за пътуване във времето

Използвайки фотони, учените са създали модел, при който квантовите частици могат да се движат назад във времето. Както се оказва...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!