Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Важна новина: Страшно разкритие за минералната вода, която пием!

Ужасяващото разкритие за минералната вода сериозно изплаши всички!

Двадесет и пет хиляди активни химични вещества съдържа минералната вода, която купуваме в пластмасовите бутилки. Те са вредни за нашия организъм и често предизвикват страшната болест рак. Другите поражения, които нанася изследваната микро флора са върху репродуктивните свойства на тялото, както и провокиране на заболявания като диабет и всевъзможни проблеми на щитовидната жлеза.

Причината е във вещества, които се намират при обработване на пластмасата и след това преминават в минералната вода от бутилките. Това установили с изследване немски специалисти. Резултатите били потресаващи. Тези причиняващи болести вещества не били открити в чешмяната вода, която пием. Бутилките с широко консумираната минерална вода били изследвани от Франция, Германия и някои други членки на ЕС. Показателите при изследванията за всички тези страни и производства на Н2О в пластмасови бутилки били идентични.

Изследванията на учените говорят категорично за едно, употребата на пластмасови бутилки с минерална вода в тях, не е безвредна за здравето ни и водата в нея напълно обърква действието на хормоните на половата система.

Рискът се повишава при повторната им употреба. Повечето от специалистите твърдо застават зад становището, че в пластмасовите бутилки не бива да се наливат горещи течности или да се подгряват. Топлинната обработка ускорява вредното действие на вредните химикали.

razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!