Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Психотронната обработка – идеалният войник

03.02.1967 г. Манила. По подозрение в опит за покушение срещу президента на Филипините Маркос, е арестуван гражданинът на САЩ Луис Анжело Кастильо.

Работещият с него психолог в затвора забелязал странни фрази в бележника на Кастильо. Оказало се, че записаните от думи за „големия бос“, веднага карат арестувания да заспи. Фразата: „Аз ще си вярвам, в противен случай никой няма да ми повярва“ – го събуждала.

По време на разпита, следователи по искане на Кастило му дали „серума на истината“ и провели серия от хипнотични сеанси. По време на такъв сеанс арестуваният признал, че е участвал в убийство преди четири години. Според него, той е програмиран да убие човек, който трябва да се вози в открита кола. При това той говорил много за някаква Мадам Крепс. В доклада на хипнотизатора, който работил с него в затвора в Манила, се казва: „Която и да е тази мадам Крепс, тя напълно контролира поведението и съзнанието на Кастильо“.

Постепенно, чрез комбинацията от кодови думи и хипноза съзнанието на арестувания започва да се отваря.

Хипнотизаторът открил, че Кастильо може да се намира в четири различни хипнотични нива.

В „Зомби 1″ Кастильо е напълно сигурен, че е Антонио Рейес Eлориага (както е в паспорта си) и е стигнал във Филипините от малък град в щата Вирджиния, въпреки че не може да обясни защо.

В „Зомби 2″ той е устойчив на разпити в ЦРУ.

В „Зомби 3″ – е неуспял агент и е програмиран да се самоунищожи.

В „Зомби 4″ Кастильо признава, че истинското му име е Анжело Мануел Рамирес, той е на 29 години, роден в Бронкс в Ню Йорк. Той също така си припомнил, че е бил обучен в специална оперативна група на ЦРУ в лагер, където е обучаван на подривна дейност.

На всяко от тези нива у арестувания се променя не само неговата личност, но и пулса, дишането, изпотяване, ходене, усмивката и дори израза в очите му.

Този пример показва нивото на психотехнологиите още преди повече от 40 години…. А сега?

http://30dumi.eu/archives/78952

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!