Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Уникален ефект: Тази чудотворна смес пречиства цялото ни тяло!

Тази невероятна смес от лимони и още нещо ще пречисти цялото ви тяло!

Често залитаме по скъпи лекарства със съмнителен ефект, за да парираме една или друга болежка. Медицината обаче, в традиционния си вид в повечето случаи се оказва неуспешна при лекуването на едни или други заболявания. Но нетрадиционната медицина или лечението по „бабешки” има доказан ефект в някои от ситуациите.

Един такъв плод с чудодеен ефект са лимоните. Южните плодове „чистят” като с шкурка шлаките по кръвоносните съдове, като премахват лошия холестерол. Начините са няколко, при които организма ви може да заработи много по-добре.

Първият вариант е изцеден лимонов сок от половин лимон да се смеси с една чаена лъжичка чист мед. Към тази смес от лимони се прибавя и малко слънчогледово масло. Тази смес се приема в продължение на десетина дни половин час преди хранене. Ефектът е поразителен.

Другият начин е същото количество мед, отново изстискан сок от лимони и половин чаша с вода. Този разтвор се приема пък вечер. Отварата се пие малко преди лягане, а срокът на приема отново варира за десетина дни.

Третият начин също не е много труден. Той също е и достатъчно евтин, но пък ефектът е главозамайващ. При него два средно големи лимона се смилат много ситно, като в това количество влизат и техните кори. Към ситно смлените лимони се прибавят две супени лъжици мед и новото е, че тази смес се „обогатява” с една чаена лъжичка от джинджифил на прах.

Това количество се разбърква добре, за да се получи хомогенизирана маса и след това се оставя 24 часа да престои в стаята, но не и в хладилника. От тази смес се приемат две или три супени лъжички през целия ден.

Очистващото действие на лимоните се дължи на това, че те съдържат много антиоксиданти и органични киселини./ razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!