Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разкриха най-голямата лъжа в историята на човечеството! САЩ ИЗЛЪГА за 11 септември!

11 септември

Бивш агент от ЦРУ и бивш служител на ФБР направиха повече от скандални разкрития пред целия свят.

И двамата, вече бивши служители, са участвали в разследването на атентата от 11 септември. Именно те направиха скандалното изказване в ефир, че САЩ са свързали Ирак с атентата чрез един куп измами!

По думите на бившият разследващ от ФБР, водача на уж иракските похитители от 11.09.01. изобщо не е имал никаква свръзка в Чехословакия.

Както знаем, това бе официалното твърдение на САЩ, което беше и главното доказателство, че именно Ирак стоят зад атентата.

Вече над едно десетилетие след атентата, обаче, медиите в Щатите нямат чак толкова голям контрол и монопол от управляващите, които контролираха информацията за случилото се на тази трагична за човечеството дата и това, какво точно се говори на обществото по тази тема.

Сега, обаче, САЩ постигнаха своята цел спрямо Ирак и минаха на съвсем друг принцип. Две от най-големите медии на континента, обаче, упорито започнаха да разкриват малко по малко цялата истина за събитията около 11.09.2001г.

Пред „MSNBC” бившият агент на ФБР – Марк Росини разказа и оповести за една от най-големите лъжи в историята на човечеството!

Пред цяла Америка, той представи абсолютно категорични доказателства, които по всяка вероятност затвърждават тезата, че САЩ е излъгал за атентата. По думите на Росини стана ясно, че уж водачът на похитителите (Мохамед Атта) е слаб. Мъжът, който е бил заснет на снимка по време на свръзката в Чехословакия, обаче, е далеч по-едър и като телосложение нямал абсолютно нищо общо с Атта. Самият бивш агент на ФБР разкрива, че за първи път в живота си не е могъл да повярва на очите си и това, което е видял, и е замерил дори телевизора си с дистанционното. Но е категоричен, че на снимката не е Атта!

Не отдавна същата медия започна да разследва лъжата с доказателствата на Чейни. Медията доста упорито се фокусираше над това, че Чейни и администрацията на Буш са нагласили и собственоръчно изфабрикували доказателствата, които свързват Ирак с терористичния акт. Оказа се, че това далеч не е първата лъжа на САЩ. Те твърдяха и, че Саддам Хюсеин притежава биологични оръжия за масово унищожение, но това преди години, пък и на скоро бе опровергано от редица държавни глави. /silnabulgaria.com/

11 септември 2001 г. е изцяло вътрешна работа на САЩ?

ЦРУ е знаело, че атентатите от 11 септември не са свързани с Ирак

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред... 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!