Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Рапично масло – изхвърлете го

(NaturalNews) Помните ли, когато маргарин беше заместител на маслото? Разликата между маргаринът и пластмасата е една молекула, а се чудим защо толкова много хора имат Алцхаймер и болестта на Паркинсон. Мазнината запушва мозъчните вени. Недостиг на кислород към мозъка означава скъпи 24/7 медицински грижи, много фармацевтични лекарства и стотици хиляди левове за грижи за болния. Досещате ли се накъде води това?
Рапицата набира все по-голяма сила в последните години. Кой би ял рапица, ако знае, че тя е направена с хексанови пари – съставка на бензина? Дори органичната рапица, която е пресована идва от нещо, което дори не трябва да се яде, на първо място – рапица. Рапицата не е растение, или поне не е била, докато някои луди учени променят това.

Рапицата е като натриев бензоат, тъй като тя задушава вашите клетки, разрушава имунитета ви и се нуждае от допълнителна „обработка“ от тялото, само за да филтрира токсичното синтетично масло, което идва от рапицата. Знаете ли, че фирмите, производители на рапично масло и олио, трябва да поставят рапицата в процес на обезмирисяване за премахване на миризмата.

Полиненаситени мастни киселини в рапицата потискат функцията на щитовидната жлеза

Полиненаситените мазнини са основен източник на ДНК разрушаващи свободни радикали, омега-6 мастни киселини „убийци“ на щитовидната жлеза и възпаление. Какво е по-лошо за вашето здраве от преработеното бяло брашно, рафинираната захар и високо-фруктозния сироп от царевица? Опитайте с изкривено съотношение на мазнини, като 16-1, където омега-6 и 9 надхвърлят омега-3 мастните киселини.

Еруковата киселина, мастна киселина в рапицата, причинява увреждане на сърцето при плъхове. Човешкото ДНК е 99% идентично с тяхното. Помислете за това: „От 1995 година, биотехнологичният гигант Монсанто е произвел рапица, която е генетично проектирана да бъде устойчива на хербицида Раундъп.“

„Днес, около 90% от световното производство на рапица е генетично модифицирано.“ 

Д-р Джон Бергман говори за здравето на щитовидната и надбъбречната жлеза. Спрете яденето на рапица и всички други преработени масла. Използвайте кокосово масло или истински, органичен зехтин за готвене.

Източник: www.naturalnews.com
Автор: S. D. Wells
Превод от английски на български: biopogled.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!