Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Организаторите на Украинската и Октомврийската (социалистическа) революция едни и същи - щели да опитват навсякъде из Европа?

Антоний Гълъбов: При протестите в Украйна и България се следваше един и същ сценарий

Социалистически революции

Кой прави революциите - Червената симфония (революцията под рентген) - Блестящото описание на коммунистическо-банкерските заговори...

Benjamin Fulford: Според гностик илюминатите, те са били тези, които са свалили правителството на Виктор Янукович в Украйна, твърди илюминатски грандмайстор, известен под името Александър Романов. [Александър Романов твърди, че те също са организирали революциите в Русия през 1917 г., Франция 1787–1799 г. и САЩ 1775–1783 г.] Истина е, че режимът на Янукович бе свален въпреки споразумението между правителствата в ЕС и всички големи политически партии в Украйна, което е показателно, че това са не-правителствени актьори.

Романов каза, че неговата група се надява да постигне подобни промени с режими в останалата част на Европа, както и да свали от власт Владимир Путин в Русия.

Същата тази група иска и да въведе такса наследство, за да може завинаги да сложи край на закона за унаследяване по кръвна линия...

hipknowsys.blogspot.com.au (Бенджамин Фулфорд: Война в Украйна и повече убийства на банкери с натъпване края на кабала)

Защо банкерите финансираха революциите и комунизма? Защо банкерите Ротшилд финансират Карл Маркс?

В интернет може да се намери твърде интересната информация, че фактически Карл Маркс е бил финансиран от банкерския клан Ротшилд...

Антоний Гълъбов: При протестите в Украйна и България се следваше един и същ сценарий

"Сходствата между българските протести и протестите в Украйна бяха по-малки, отколкото сходствата в поведението на украинското и на българското правителство към протеста".

Това коментира политологът Антоний Гълъбов пред БНР.

"Няма по-плътно следване на един и същ сценарий на неосъветска пропаганда. Ако украинците искат да реформират страната си, е добре да избегнат нашата най-голяма грешка – нямаше никаква решителност да се правят реформи в съдебната система, сектора за сигурност и публичната администрация", посочи той.

Политологът е на мнение, че се върви към федерализация на Украйна, а не към разделяне, тъй като Русия няма интерес от привличане на нови територии.

Мен ме притесняват тези изблици на съветски рефлекси не само в Украйна. Има същата пропаганда и у нас. За мен има общ център, който генерира тази неосъветска реторика и пропаганда и това е Руската федерация", заяви Антоний Гълъбов.

Според него oлимпийските игри в Сочи са били елемент в пропагандната схема и предефиниране на ролята на Русия. "Руският проект е евразийски. Той има за цел да създаде много силен център около Русия, така че Европейският съюз да стане периферия на Русия", посочи Гълъбов.

Той коментира и политическата ситуация в България.

"Твърденията, че кворумът в Народното събрание вече няма да зависи от "Атака", а от независимите депутати, са част от кампанията за лансиране на "България без цензура", заяви политологът. Според него няма как двама депутати да определят кворума.

"Същественият проблем на българския парламент е, че той не функционира добре, че продължава да не е в състояние да спечели доверието на българските граждани, а политиците в него твърде малко се интересуват кой и защо ги е изпратил там. Очаквах "Атака" по-рано да се идентифицира като опозиционна партия, защото започна да губи подкрепа и сила преди повече от два месеца. Ако ви прави впечатление, те застават вляво от БСП.

Критиката на "Атака" по отношение на управлението е крайно левичарска. За мен големият проблем, който остава невидим, е какво представлява Коалиция за България, защото участието на партия, която е член на ЕНП в КБ, само по себе си, много преди Румен Йончев да напусне, будеше много въпроси.

Участието на партия като "Нова зора" много отдавна будеше въпроси, които продължават да не се виждат. В това отношение истинският проблем е около БСП и в самата социалистическа партия, коментира Антоний Гълъбов.

Според него истинският проблем на българската демокрация е БСП. До края на мандата на това Народно събрание ще се разбере, че истинският проблем на неслучването на българската демокрация в огромна степен е концентриран в отношенията между БСП и Коалиция за България, каза още той. /trud.bg/

Кой прави революциите - Червената симфония (революцията под рентген) - Блестящото описание на коммунистическо-банкерските заговори...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!