Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сбъдват ли се думите на Норбеков? Нещо страшно идва към България! Вижте!

Мирзакарим Норбеков

Програмата е изключително силна и опасна

Нещо страшно идва към България. Това разкри преди време самият писател, психолог и философ Мирзакарим Норбеков в предаването “Преди обед” на телевизия Би Ти Ви.

Норбеков открито заяви, че българите са изправени пред огромна заплаха.

“Създадена е специална програма с наименованието “Златен милиард”, чиято цел е тоталното унищожение на българската нация.

Тя работи като създава едно изцяло изкуствено поведение у хората, което няма нищо общо с традициите и естествения ход на живота”, каза Норбеков.

Той обаче не пожела да разкрие истинските имена на хората или организациите, стоящи зад унищожението на страната.

“Не разполагам с въоръжена армия, половин планета, както и 90% от всички пари на света, за да си позволя да предизвикам тези хора.

Имам семейство, за което трябва да се грижа, а проговоря ли, животът на всички ни би бил твърде кратък”, открито призна психологът.

По думите му, намалява не само българската нация, а населението в цяла Европа. И единственото спасение биха били националните традиции, предавали се от поколение на поколение с хилядолетия.

Жените трябва да станат по-женствени, а мъжете по-силни и мъжествени, за да се върне равновесието в природата и да успеем да устоим на целенасочената атака, категоричен е Норбеков.

Само така ще дойдат следващите поколения и нациите ще започнат да се възстановяват.

Той сподели, че по този начин само за три месеца е успял да помогне на 68 души да си намерят половинката чрез експеримент, в който просто всеки бил себе си – типичен мъж или жена.

razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!