Ванга: Гунди е убит!

Пророчицата казала това на майката на футболиста

В месеците след ужасяващата катастрофа при прохода Витиня родителите на Георги Аспарухов-Гунди не намират покой и си уреждат няколко срещи с баба Ванга.

Нещата, които научават, са наистина покъртителни. Всичко това се е пазило години наред в дълбока семейна тайна, която за първи път излиза наяве сега – пише „България днес”.

Гунди отказал да доносничи!

Над 150 хиляди души изпратили Гунди и Котков. Тодор Живков бил бесен на голямата тълпа

Разкрива го една от близките родственички на Гунди, която пожелала анонимност.

„Гунди действително беше убит. Катастрофата е планирана много добре. Няма нищо случайно. Не си мислете, че този ЗИЛ е излязъл на средата на платното просто ей така” – твърди роднината на Гунди.

Шофьорът на камиона Илия Цветков също е избран много внимателно. Оказва се, че преди това той е убил човек в друг нещастен инцидент на пътя. За да отърве затвора, се съгласява да изпълни „мократа поръчка” на тогавашната власт.

До последно обаче не е знаел, че трябва да погуби футболистите на „Левски” Гунди и Котков. Оттогава бай Илия живее години наред в кошмари, страх от отмъщение и изолация от света. Умира преди няколко години, а последните си дни прекарва, скрит в Самоков – отбелязва изданието.

Роднината на Гунди твърди още, че катастрофата е записана на видео и лентата се пази някъде в Пловдив. Щом инцидентът е записан с камера, значи се е знаело предварително за него – твърди още източникът.

"Цитатите са взети от моята книга "Ванга", издадена от издателство "Български писател", 1989,допечатки 1990 г./ общ тираж над 350 000/"
Красимира Стоянова- племеница на Ванга.

BIG AL .....

Беше в началото на лятото ..Слънчев ден - денят за поклонението на Герена. Жестоката катастрофа, преди няколко дни, е сложила край на живота им. София, през този ден спря да работи.. Никой не беше разрешил това, но и никой не се интересуваше от разрешението на БКП. Огромни потоци от хора, пеша, с тролея и коли тръгнаха към стадиона. Трябваше да изнесат ковчезите на Гунди и Котков - за поклонение. Но милиционерите се уплашиха.. Целият стадион вътре- и зеленото игрище беше почерняло от хора.. Отвън непрекъснато прииждаха нови - всякакви, софиянци и хора от провинцията.. Отвън, около стадиона с образува многохиляден кордон - няколкодесетки метра широк.. Вътре - нямаше място и за игла.. Отвън хората не знаеха и искаха да влязат.. За първи път, поне публично - властта се псуваше ..Множеството нарастваше ..Не посмяха да изнесат ковчезите и тайно , без да се обяви - шествието тръгна пеша към гробищата ..Хората вътре в стадиона не знаеха - за тръгването.. Оградите - дъсчени , мрежи и дори тухлени - по кварталните улици - падаха под напора на хората ..Никога не бях виждал толкова много хора, тъжни и мрачни, много с насълзени очи.. Огромно, няколко километрово шествие се запъти към Орландовци.. Тук-там, милиционерите се опитваха нещо да командват Бяха пометени, смачкани от народа ..напсувани - се скриха .. Никога властта на комунистите не е била по- ИЗПЛАШЕНА, дотогава- до този ден.. По-късно Тошо уволни Солаков- вътрешния си министър, че не се справил с положението... После, много софиянци си говорехме..: ТОГАВА само някой да беше ИЗВИКАЛ : "МАМКА ИМ, УБИХА ГО""!!!! Само да беше извикал някой, тогава - и хората щяха да ги смачкат.. Властта, червената, се беше скрила.. Все си мисля.. Тогава можеше да ги ометем и,, поне и НИЕ да имаме 1968 година.. Още тогава - през 1971 година... Хората ги обичаха и уважаваха повече от партията им и тодорживковците им.. Бог да го прости Гунди... BIG AL

Източник/ци: razkritia.com

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...