Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Wang Hua, DJY

От петзвездното червено знаме стърчат смъртоносни нокти (Част 1)

Сатаната, изобразен на петзвездния комунистически флаг.
Сатаната, изобразен на петзвездните комунистически флагове
Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите - Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Посветено на 8-та годишнина от "Деветте коментара", които накараха над 195 милиона души да се откажат от Китайската комунистическа партия



Според проучване, символът на пентаграмата има дълга история, тя символизира злото във Вселената и е отрицателен символ на боговете. Сатанинската религия е публично регистрирана в Съединените щати през 1966 г.. Тяхната Библия има на корицата си обърната пентаграма, която е тяхното лого. Журналист говори за това на базата на древен таен трактат със заглавие, "Пет-звездното червено знаме", който е шокиращ.



Хората от континентален Китай си спомнят от началните училища, че първият урок в първи клас е "Обичам площад Тянанмън в Пекин, обичам петзвездното червено знамег".

Петзвездното червено знаме е свещено в очите на китайците, защото символизира кръвта на революционните мъченици. Петте звезди на китайското червено знаме са комунистически символи - най-голямата звезда символизира Китайската комунистическа партия, а четирите малки представляват народните маси. Но това е само официалното тълкуване. Истинското значение на звездите е много езотерично.

Журналист на Dа Ji Yuan (Epoch Times) направи проучване по въпроса от източници, които са от друга епоха и място, съгласно обширен и шокиращ трактат със заглавие, "Пет-звездното червено знаме".

В древен Китай хората са вярвали, че освен земната обител, в тази вселена има подземен свят, рай и ад. Съществуват различни форми на живот, като извънземни, божества, магьосници, призраци, и т.н.. Но хората не вярват в тях, тъй като са атеистично индоктринирани, макар да не могат да предложат доказателства за обратното.

Например, за някои хора на този свят може би не съществува да речем черен лебед, защото не са много тези, които са видели такава птица. Но ако дори един човек види черен лебед, тогава ще се приеме, че на този свят има черен лебед. Физиката ни учи, че около нас има не само въздух, но и много други неща, които не можем да видим, като електромагнитни вълни, честотни вълни, телефонни сигнали и др..

Твърди се, че за да се усетят те е необходим някакъв необикновен талант, който все още не сме получили. По същия начин е необходима специфична способност за друго място, за комуникация в друго пространство, за което трябва да отговаряме на изискванията на това специфично място.

Така, че ние сме тук, за да се размислим за света на Буда и магията, за грижата на Бог за опазване на човешкото, и за да видим унищожаването на магията, насочена срещу човечеството. (Следва)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!