Следвайте "Буднаера" в Телеграм

WOIPFG: Трупове от Фалун Гонг практикуващи са използвани за пластинация

Позовавайки се на признание от зам. директора на китайски завод за пластинация в Далиан, Световната организация за разследване преследването на Фалун Гонг (WOIPFG) посочва в последния си доклад, че за пластинирани човешки тела са използвани трупове на практикуващи Фалун Гонг...



Екземплярите са направени от компанията Dalian Hongfeng Co.Ltd., която е една от големите фабрики за  пластинация на човешки трупове в Китай. Нейният заместник-директор Уанг Хонгчун (Wang Hongchun)  е признал лично пред WOIPFG, че техните пластинирани човешки екземпляри включват и трупове от практикуващи Фалун Гонг, преследвана от Китайската комунистическа партия медитативна практика.

В същото време WOIPFG публикува и друго дпрестъпно оказателство - запис на заместник-кмета и бивш шеф на бюрото по сигурността в Далиан, Сун Гуангтян (Sun Guangtian).   

В него Сун потвърждава, че Бо Шилай и съпругата му Гу Кайлай са участвали в продажбата на трупове на практикуващи Фалун Гонг.

Dalian Hongfeng Co.Ltd е създадена като най-голямото предприятие за пластинация в Далиан в периода, когато Бо е бил лидер на провинция Ляонинг.

В доклада на WOIPFG пише: "Dalian Hongfeng Co.Ltd. признаха, че са използвали трупове на практикуващи Фалун Гонг за направата на пластинирани човешки тела."

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!