Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Китайският министър на пропагандата говори за престъпления на Джоу Йонгканг

Ли Чангчун
Ли Чангчун каза по телефона, че Джоу Йонгканг ръководи отнемането на органи от практикуващи Фалун Гонг

Ли Чангчун, министър на пропагандата, е казал пред сътрудник на Световната организация за разследване преследването на Фалун Гонг (WOIPFG), че отнемането на органи от практикуващи Фалун Гонг се ръководи от председателя на Комитета по политически и законодателни въпроси (КПЗВ / PLAC) Джоу Йонгканг...
 
Това е още едно доказателство за престъпленията на китайския режим срещу човечеството, в което е обвинен от практикуващи Фалун Гонг.
 
Служител на WOIPFG е позвънил на работния телефон на Ли Чангчун и се е представил за завеждащ офиса на бившия председател на КПЗВ Луо Ган. След което между тях е протекъл следният диалог:

WOIPFG: Здравейте, това другарят Ли Чангчун ли е?

Ли Чангчун: Да, аз съм.

WOIPFG: Аз съм завеждащият офиса на Луо Ган, фамилното ми име е Джан. Нашият другар Луо Ган спи, той ми каза да ви кажа няколко думи.

Ли Чангчун: Да

WOIPFG: Говорят, че ... при нас постъпи информация ... те искат във ваше отсъствие и в отсъствието на нашия Джя Чинглин (председател на Националния комитет на народния политически консултативен съвет на Китай, бел. ред..) да обвинят Бо Шилай в отнемането на органи от затворници на Фалун Гонг за трансплантации, това е ...

Ли Чангчун: Питайте за това Джоу Йонгканг.

WOIPFG: Да, но ...

Ли Чангчун: Джоу Йонгканг ръководи пряко тези дела, той е информиран. Добре, предавам слушалката на секретаря."
 
Този разговор, който е още едно доказателство за престъпленията на режима на комунистическата партия срещу практикуващите Фалун Гонг, е протекъл на 17 април тази година, месец след нашумелия арест на Бо Шилай, партийния секретар на Чонгчинг.
 
Като по-раншен управител на провинция Ляонинг, Бо Шилай е бил активен участник в започнатата от бившият генерален секретар на ККП Джянг Земин кампания на преследване срещу десетки милиони практикуващи Фалун Гонг.
 
По-специално, под ръководството на Бо Шилай и най-близкия му сътрудник Уанг Лиджун, който по-късно го издава, от практикуващи Фалун Гонг са изземани вътрешни органи за продажба, а телата им са били доставяни във фабрика, занимаваща се с пластинация на трупове за износ, изложби, здравни и учебни заведения.
 
Споменатите тук Ли Чангчун, Джоу Йонгканг, Бо Шилай и Джя Джинглин принадлежат към клана на Джянг Земин. Луо Ган, от името на чийто офис е звънял сътрудникът на WOIPFG, също е човек на Джянг. Той е първият ръководител на създаденото специално за преследването на Фалун Гонг Управление 610.
 
Към всички от тях в най-малко 30 страни са заведени съдебни дела за наказателното преследване на престъпления срещу човечеството, извършени срещу последователи на Фалун Гонг.
 
Ли Чангчун е министър на пропагандата и контролира всички китайски медии, докато Джоу Йонгканг е наричан шефът на полицията на страната и на него са подчинени всички съдилища и правоприлагащи органи, включително военизираната полиция. По този начин използвайки властта си, те подкрепят не само започнатата преди 13 години политика на репресии срещу Фалун Гонг, но и блокират информацията за тези престъпления.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!