Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ангела Уанг, Epoch Times

След Джоу следва реабилитацията на Фалун Гонг, съобщи вътрешен източник

minghui.org

Скандалният шеф на сигурността на Китай Джоу Йонгканг приключва кариерата си в комунистическата партия, като следващата стъпка е да се декларира реабилитирането на 13-те години на преследване срещу Фалун Гонг, каза високопоставен източник на Epoch Times в Пекин...
 

"Виновникът за преследването на Фалун Гонг е Джянг Земин. Основните изпълнители на убийствата са Луо Ган и Джоу Йонгканг. Те са зли, презрени, мръсни и отвратителни. Те са най-бруталните палачи в човешката история. Престъпления, извършени от комунистическата партия, не могат да бъде опростени! Кървавата фракция и нейният  лидер Джянг Земин ще са срамен момент в историята."
 
"Кървавата фракция" се отнася до онези от китайските лидери, които са основната сила на преследването срещу Фалун Гонг, включително бившия лидер Джянг Земин, който е и бивш ръководител на Комитета по политически и законодателни въпроси (КПЗВ / PLAC) (пост, който Джоу Йонгканг държи в момента), бившия шеф на полицията Лиу Джинг (Liu Jing) и Джоу Йонгканг. Тъй като повечето от членовете на фракцията са пенсионирани поради старост, Джоу продължава да е единственият член, който държи мощна позиция.
 
Г-н Джанг, държавен служител от Пекин, заяви, че за Фалун Гонг се говори често, когато има политически дискусии в Пекин. "Фалун Гонг е добре дошъл по цял свят. Броят на практикуващите Фалун Гонг в Китай и тяхната сила ужасява комунистическата партия. Срещал съм някои практикуващи Фалун Гонг и намирам че са грижовни, безкористни и искрени хора, така че аз съм много положително настроен към Фалун Гонг."
 
Статията на китайски език

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!