Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Избрани заявления за отказване от ККП от април 2012 г.

Йероглифи, гласящи: "Откажете се от Китайската комунистическа партия".
Йероглифи, гласящи: "Откажете се от Китайската комунистическа партия". (The Epoch Times)

Бележка от редактора: Тук Epoch Times публикува директен превод на заявления, направени от китайци за отказване от Китайската комунистическа партия (ККП) и нейните принадлежащи организации. Заявления като тези се приемат в сайта на Da Ji Yuan (китайскоезичният Epoch Times). Движението за отказване, оттегляне или напускане на ККП, наричано ‘Tuidang’ на китайски език, започва в края на 2004 г., малко след като Da Ji Yuan публикува „Девет коментара за комунистическата партия“, поредица от редакционни статии, които изследват природата и историята на ККП. Заявленията предоставят рядък и откровен поглед върху историята в процеса на нейното създаване: китайският народ обръща гръб на комунистическата партия, избирайки съзнанието пред потисничеството и мирно започвайки нова ера в Китай, свободна от управлението на ККП.

***
ККП е така покварена. От скорошните инциденти с Уанг Лиджун виждаме колко е вярно, че добрите постъпки се възнаграждават от Небето, а злите получават възмездие! Законите на Небето се проявяват напълно. Новините за заявяване на „трите оттегляния“ се разпространяват бързо. Все повече хора вярват в тях и се подписват, за да се спасят. Все повече хора са осъзнали, че надеждата за Китай е в бъдеще без ККП.

Сега тържествено декларираме, че напускаме всички организации на ККП, изтривайки зверския знак, ставайки отново истински китайци и връщайки се в лоното на Бог. Очакваме с нетърпение разпадането на ККП и красивото ново бъдеще!

Ши Хе (Shi He) и други (всички от провинция Хейлонгджянг (Heilongjiang) и провинция Хебей (Hebei))
19 април 2012 г.

***

Четиримата сме чели книгите „Разлагане на културата на комунистическата партия“ и „Девет коментара за Китайската комунистическа партия“. От личен опит знаем, че ККП е действително един зъл и хулигански култ. Вътрешният конфликт в ККП в настоящия момент показва, че тя е на път да се провали по Божията воля. Сега обявяваме, че напускаме всички организации на тази зла партия, за да останем живи и здрави.

Фан Хонгджян (Fan Hongjian), Уанг Юан (Wang Yuan), Менг Ран (Meng Ran), Бос Кай (Boss Cai)
18 април 2012 г.

***

Не е лесно да се обобщи злата природа на ККП в няколко изречения. Само погледнете злините, който ККП е сторила на хората в миналото; вече е извършила чудовищни престъпления. Ако е небесен принцип, че доброто се възнаграждава с добро, а на злото се отвръща със зло, ККП със сигурност ще бъде отхвърлена от хората и провалът й е неизбежен, въпреки ласкавата пропаганда в медиите, военната сила и мрежата от шпиони. Могат ли упоритите й последователи да избегнат лошия край?

Сега ние обявяваме, че напускаме всички зли организации на ККП, Комунистическата младежка лига и Младите пионери, за да прекъснем изцяло връзката си с най-порочната организация в историята и да забързаме нейното разрушаване.

Джуан Мейинг (Juan Meiying) и други (общо 397)
16 април 2012 г.

***

След като гледахме „Истина“ и още няколко програми на NTDTV, моето семейство и аз чувстваме, че сме били измамени от лъжите на ККП. Сега правя заявление от името на баща си и майка си, че те напускат ККП, и от името на дъщеря си, че напуска Младежката лига. Съпругата ми и аз не сме членове на ККП, въпреки това заявяваме, че напускаме Младите пионери и Младежката лига.

Ду Шибин (Du Shibin) и други (общо 5)
Чонгчинг (Chongqing), Китай
16 април 2012 г.

***

При порочната образователна система на ККП шест и половина годишно момче бе подведено да се присъедини към злите Млади пионери. Като негов настойник аз съм отговорен да му помогна и да изтрия порочния знак. Сега аз заявявам, че синът ми напуска Младите пионери.

Бащата на Фанг Шиню (Fang Xinyu) от името на Фанг Шиню
провинция Хубей (Hubei)
15 април 2012 г.

***

Аз съм съдия в съд на междинно ниво. Съдейки от правна гледна точка, Фалун Гонг не са нарушили никакъв закон. Но Фалун Гонг практикуващите са несправедливо наказвани. Чувствам се объркан. След като научих фактите, осъзнах истината и разбрах порочната природа на ККП. Не искам да се свързвам с нея и реших да се оттегля от ККП, Комунистическата младежка лига и Младите пионери, за да изтрия злия знак. Твърдо ще пазя в съзнанието си, че „Фалун Дафа е добра“.

Мингминг (Mingming), Китай
14 април 2012 г.

***

Използвайки софтуер за преминаване на интернет блокадата, попаднах на сайта на Epoch Times.

Прочетох „Девет коментара за комунистическата партия“, което ми  помогна да разбера истинската история и истинската природа на ККП. Имах смесени чувства, но аз и моето семейство решихме да напуснем всички свързани с ККП организации. Няма да помагаме на злодея да върши зло, а ще бъдем благосклонни.

Уен Ий (Wen Yi)
Шинджянг (Xinjiang)
14 април 2012 г.

***

Бях завлечен в ККП, когато не знаех нищо. Веднъж възложих надежда на ККП. Днес виждам, че те са изключително порочни и малтретират невинни хора. Наистина съм разочарован от ККП. Не мога да я понасям повече. Когато приятел ме убеди да напусна ККП почувствах, че наистина е време да го направя. Защо трябва да бъда изкупителна жертва на злата ККП? Те трябва да платят за престъпленията си! Не искам да бъда част от толкова зла структура! Тържествено заявявам, че напускам всички организации на ККП, към които някога съм се присъединявал.

Луо Ге (Luo Ge)
Гуиджоу (Guizhou)
12 април 2012 г.

***

Доброволно напускам Младежката лига и Младите пионери на ККП.

Прочетох „Девет коментара за комунистическата партия“ и разбрах, че тази зла партия е отровила съзнанията на милиони в Китай. Хаосът, който е в Китай днес, е пряк резултат от действията на злата партия. Искам да напусна тази зла организация, за да бъда истински, ортодоксален китаец. Надявам се, че и моите братя китайци могат да разберат истинската природа на злата ККП и да напуснат култа възможно най-бързо, за да изберат светло бъдеще за себе си.


Чингюн Джингюан (Qingyun Jingyuan)
провинция Джеджянг (Zhejiang)
11 април 2012 г.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!