Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Най-грандиозният спектакъл в света "Shen Yun" идва в Европа, но не и в България

Информационен Център Фалун Дафа България

Информационен Център Фалун Дафа България ви кани на пресконференция в агенция „София Прес", София, ул. Славянска №29, ет. 7 на 24 февруари 2012 г. (петък) от 12:00 часа

Теми:

Световното турне за 2012 г. на арт компанията „Шен Юн Пърформинг Артс" наближава Европа, но защо ще пропусне България и тази година? Как китайското посолство в София се намеси пред българското правителство, за да забрани показването на най-грандиозния спектакъл в света за китайска класическа култура?

Защо в комунистически Китай все още репресират хора заради убежденията им? Историята на Фалун Дафа (Фалун Гонг) – най-голямата в света група от хора, подложени на системен тормоз и мъчения в наши дни. И как да помогнем?

Как да бъдем по-добри, спокойни и здрави: демонстрация на медитативните упражнения на китайската система за самоусъвършенстване Фалун Дафа.

Участници:

Кремена Крумова – говорител на Информационен Център Фалун Дафа България

Мартин Георгиев – член на УС на Българска Фалун Дафа Асоциация

Милена Атанасова – член на Българска Фалун Дафа Асоциация

Георги Плешков – член на екипа на Информационен Център Фалун Дафа България


Повече информация:


Информационен Център Фалун Дафа България

Шен Юн Пърформинг Артс


За контакт:

Кремена Крумова, тел. 088 6323 115

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин


Информация за Фалун Дафа (Фалун Гонг)

Фалун Дафа (Фалун Гонг) е древна китайска практика за самоусъвършенстване на духа и тялото, която съчетава комплекс от пет медитативни упражнения за повишаване енергията на тялото, и философските принципи „Истина, Доброта, Търпение" за повишаване нивото на съзнание и морал. Над 100 милиона души в 114 държави по света практикуват Фалун Дафа.

От 1999 г. насам практиката е преследвана от китайския комунистически режим, поради факта, че практикуващите са почти два пъти повече от членовете на партията по онова време. Според данни на китайското правителство през 1999 г. практикуващите са били между 70 и 100 милиона души.

Преследването продължава и до днес, въпреки изобличаването му по цял свят. В Китай практикуващите са подлагани на изтезания, затваряни са в трудови лагери и затвори, бити са, семействата им са разделяни, а много деца са останали сираци.

През 2006 г. двама канадски експерти публикуваха доклада „Кървава реколта", който потвърди твърденията, че практикуващи Фалун Гонг в Китай са използвани насилствено като банка за органи. Базирайки се на над 33 вида доказателства, двамата експерти стигнаха до заключение, че практикуващите са убивани и органите им са изземвани насилствено и продавани за трансплантация. Според доклада, след началото на преследването на Фалун Гонг през 1999 г., трансплантациите с органи с неизяснен произход в Китай нарастват лавинообразно.

Благодарение на практикуващи Фалун Гонг, избягали от комунистически Китай, светът вече знае за едно от най-чудовищните преследвания на хора в мирно време. Информация за преследването се разпространява ежедневно и с усилията на хиляди правозащитници по цял свят, на редица медии и други информационни източници, които разкриват истинската картина за преследването, разбивайки цензурата в Китай.

Европейският парламент, ООН, Конгресът на САЩ, правителствата на Канада, Германия, Австралия, Япония и многобройни организации подкрепят усилията на практикуващите Фалун Дафа по света за спиране на преследването.

Нека заедно направим едно добро дело и помогнем за спиране на убийствата на невинни хора!

Информационен център Фалун Дафа България


Очакваме ви в агенция „София Прес", София, ул. Славянска №29, ет. 7 на 24 февруари 2012 г. (петък) от 12:00 часа.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!