Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Zhenzhen, kanzhongguo.com

"Шокиращи тайни" на Уанг Лиджун и Бо Шилай

Бо Шилай (вляво) и Уанг Лиджун
Бо Шилай (вляво) и Уанг Лиджун

Единственият начин за двама престъпника да избягат


Наскоро борбата между Уанг Лиджун (Wang Lijun) и Бо Шилай (Bo Xilai) от Китайската комунистическа партия (ККП) стана една от „най-чувствителните“ истории за китайците в страната и чужбина. Според информация, разпространявана в интернет, когато Уанг Лиджун е бил в американското консулство в Китай, той е предоставил доказателства, че ККП е пряко замесена в отнемането на органи от Фалун Гонг практикуващи...


Световната организация за разследване преследването на Фалун Гонг (WOIPFG) вече е записала Уанг Лиджун в списъка си от хора за разследване във връзка с участието им в бруталното преследване на Фалун Гонг практикуващи.

Уанг Джиюан (Wang Zhiyuan), директор на WOIPFG, сподели за медията, че има две възможни причини за отказа на САЩ да предостави на Уанг Лиджун потърсеното политическо убежище. Едната е натискът от китайските власти, а другата – че Уанг Лиджун не отговаря на изискванията за получаване на убежище, тъй като ръцете му, заради преследването на хора, са кървави.

„Освен преследването на застъпници на човешки права в Чонгчинг и незаконното арестуване на много частни предприемачи в името на спиране на гангстерите, най-голямото извършено престъпление от Уанг Лиджун е преследването на Фалун Гонг практикуващи“. И двамата, Уанг Лиджун и Бо Шилай, са замесени в отнемането на органи.


Съдбите на Уанг Лиджун и Бо Шилай


Ако Уанг Лиджун се изправи и разкрие тайните концентрационни лагери, основани от китайските военни на североизток, и разкрие престъпленията по отнемане на органи, той би могъл да смекчи съдебното производство за собствените си престъпления. Заради предоставянето  на тази информация САЩ могат да се решат да го защитят.

Единственият път за измъкване пред Бо Шилай е да използва истинското си име и открито да обвини Джянг Земин (Jiang Zemin) за всички извършени престъпления, включително измамното продаване на държавна земя и започването и ръководенето на преследването на Фалун Гонг.

Резултатът от това би бил, че самият Бо Шилай ще получи доверие за разкриване престъпленията на Джянг. Това е единственият начин Бо Шилай да смекчи съдебното преследване. Ако Бо използва фалшиво име в обвиненията си срещу Джянг Земин, опитвайки се да защити себе си от възможно възмездие от страна на силите на Джянг, той няма да получи доверие и няма да може да избяга от наказателно преследване.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!