Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Протест срещу 11-годишното преследване на Фалун Гонг (Част - 3)

Дейвид Килгор, бивш член на Канадският парламент. Снимка: Epoch Times

(Продължение)

Дейвид Килгор е държавен секретар на Канада по въпросите за Азиатско-Тихоокеанският регион, когато чува за пръв път за Фалун Гонг през 2001 година, по време на митинг пред Парламент Хил…

Книгата „Кървава реколта: убийствата на последователи на Фалун Гонг заради органите им”, написана съвместно с Дейвид Матас, включва 52 вида свидетелски показания за отнемането на органи от последователи на Фалун Гонг. „Въз основа на тези ужасяващи доказателства ние стигнахме до извода, че убийства на последователи на Фалун Гонг заради органите им действително се случват”, - казва г-н Килгор.

Получените данни подтикнали Килгор към незабавни действия. Той посетил повече от 60 страни, където изнесъл речи за престъпната търговия с органи, провеждана под ръководството на ККП, и обсъдил този въпрос с правителствата на различните страни. Той и Матас извършват всичко това на доброволни начала. „Веднага щом репресиите бъдат прекратени ние също ще спрем своите пътувания и речи”, - казва той.

„Ние никога няма отстъпим и ще продължим започнатото дело, защото вярваме, че дава резултат, - заявява г-н Килгор. – Ние изобличаваме Пекин, за да прекрати този чудовищен процес по убиване на хора с цел печалба”.

Източник/ци: Великая Епоха

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!