Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Charlotte Cuthbertson, Epoch Times

Четирите най-лоши политически движения на китайската комунистическа партия

Голямо количество малки села, в които семействата на фермерите умираха от глад, бяха изличени. Хората не се хранеха с нищо. Имаше смъртни случаи във всяко семейство. Труповете бяха навсякъде. Накрая хората започнаха да ядат хора, включително живи и роднини.“

Следва кратко изложение на четири от най-бруталните революции и преследвания, обхващащи 60-те години на управление на китайската комунистическа партия (ККП).

Великия скок напред и Големият глад (1958 г. – 1962 г.):

Милиони умират от глад по време на Големия глад, резултат от Великия скок напред
Милиони умират от глад по време на Големия глад, резултат от Великия скок напред (1958-1962г). (NTDTV)
Произволните екзекуции са нещо обичайно по време на Културната революция
Произволните екзекуции са нещо обичайно по време на Културната революция (1966-1976г). (Boxun.com)
Избиване на студенти на площад Тянанмън на 4 юни 1989 г. след продемократични протести.
Избиване на студенти на площад Тянанмън на 4 юни 1989 г. след продемократични протести. (Boxun.com)
Китайската полиция и агенти на ККП са убили хиляди Фалун Гонг практикуващи чрез побои и изтезания от 1999 г. насам. Отговорът на това е мирен протест.
Китайската полиция и агенти на ККП са убили хиляди Фалун Гонг практикуващи чрез побои и изтезания от 1999 г. насам. Отговорът на това е мирен протест. (Minghui.org)

СМЪРТНИ СЛУЧАИ: 40 милиона

Великият скок напред е кампания на ККП, която изисква всеки в Китай да се занимава с производство на стомана, принуждавайки фермерите да изоставят отглеждането на културите си. Това голямо икономическо бедствие довежда до Големия глад – национален глад, който струва над 40 милиона живота и е официално обяснен като „Тригодишно природно бедствие“.

Г-н Джянг (Jiang) от област Шие (Xie), провинция Шанши (Shanxi), каза: „Голямо количество малки села, в които семействата на фермерите умираха от глад, бяха изличени. Хората не се хранеха с нищо. Имаше смъртни случаи във всяко семейство. Труповете бяха навсякъде. Накрая хората започнаха да ядат хора, включително живи и роднини.“

Когато селяните стават толкова гладни, че започват да грабят зърно от складовете, ККП разпорежда стрелба срещу тълпата, за да потуши грабежите, и нарича убитите „контра-революционни елементи“.


Културната революция (1966 г. – 1976 г.):

СМЪРТНИ СЛУЧАИ: 7.73 милиона

Културната революция е най-яростният левичарски период в Китай. Убийствата стават начин за състезаване и показване на нечия революционна позиция, така че избиването на „класови врагове“ е изключително жестоко и брутално. Целта на Мао е да възвърне силата си след провала на Великия скок напред. Това е безпрецедентно национално проявление на елиминирането на човешката същност.

ДжангДжишин (Zhang Zhixin) е интелектуалка, изтезавана до смърт от ККП по време на Великата културна революция заради критиките й към провала на Мао при Големия скок напред и откритото изричане на истината.

Надзирателите в затвора многократно събличат дрехите й, завързват ръцете й зад гърба с белезници и я хвърлят в затворнически килии на мъже, позволявайки на затворниците да я изнасилват групово, докато тя полудява. Затворническата управа се страхува, че тя ще крещи, за да протестира, когато я екзекутират, затова прерязват гърлото й преди екзекуцията.

Кръвопролитието на площад „Тянанмън“ (1989 г.)

СМЪРТНИ СЛУЧАИ: над 3000 души

ККП открива огън по студенти на площад „Тянанмън“ (Tiananmen) на 4 юни 1989 г. в отговор на демократичните искания, последвали Културната революция.

Това е първият път, в който армията на ККП публично избива граждани, за да потисне протеста на хората срещу злоупотребите, корупцията и тайните споразумения на правителствени служители и бизнесмени, и техните искания за свобода на пресата, словото и събиранията.

По време на клането на пл. „Тянанмън“, за да насади омраза между армията и гражданите, ККП дори инсценира изгаряне на военни превозни средства и избиване на войници от граждани, режисирайки трагедията на Народната армия, която в действителност избива собствения си народ.

Преследването срещу Фалун Гонг (1999 г. – до днес):

СМЪРТНИ СЛУЧАИ: Неизвестен брой

Преследването срещу Фалун Гонг, популярна духовна дисциплина в Китай, започва през юли 1999 г. и продължава и до днес. Дзян Дзъмин (Jiang Zemin) издава три заповеди за преследването срещу Фалун Гонг практикуващите: „съсипете репутацията им, разорете ги финансово, унищожете ги физически“.

Практикуващи са изтезавани и пребивани до смърт, затваряни в психиатрични болници и изнасилвани. Голям брой от тях са били екзекутирани, докато органите им са били отнемани и продавани на черния пазар. Предполага се, че десетки хиляди, които са отказали да кажат имената си, са убити по този начин.

Фалун Гонг практикуващата Гао Ронгронг (Gao Rongrong) е била отведена от полицията и затворена в трудов лагер. На 7 май 2004 г. тя е изтезавана с електрически палки в продължение на седем часа. Изтезанието обгаря кожата на лицето, главата и врата й и тя получава тежки, обезобразяващи изгаряния. Някога сияещото й лице е покрито с белези от мехури, а косата й е сплъстена с гной и кръв. Тя успява да избяга, но е заловена и изтезавана до смърт през март 2005 г., когато е на 37 години.

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Червената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!