Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако направиш опашка за ваксини, няма нужда от ваксини - всички идиоти там ще се заразят...

Пълна гротеска успя да сътвори Премиерът-Слънце, като нареди хората на "опашка" за ваксини. Сигурно опитва да насърчи рухващата кампания, рухваща основно поради недоверие в Него самия. Но дай да пробваме изпитаната схема - направи "опашка" за нещо, и народът ще се юрне да го ползва.

Но опашките за ваксини са оксиморон, противоречие, глупост. Хората в тях не спазват никаква дистанция. Освен това, далеч е надвишена дори санитарната бройка на Щаба - да не се събират повече от 15 души на едно място. Събират се десетки и стотици.

Ако между тях има 1-2 заразени, което е абсолютно невероятно да няма, то повечето хора на самата опашка, ще се заразят. Маските не могат да ги спасят. У нас 99% от носените маски са ползвани вече няколко дни - малцина ги сменят след всяко ползване, както е правилно. Т.е. маската е театрален реквизит за пред властите - реално тя може да "пращи" от вируси и дори да е заразоносител.

'Девети'  от Добри Божилов

На опашка хората си говорят, викат, стават чудни общувания. Още от едно време. И се обменят всякакви вируси и бактерии. Вкл. Covid-19.

Опашката за ваксини е мечтата на доц. Мангъров. Не заради ваксините, а заради опашката. Той мечтае да се вдигнат всички ограничения, за да можем по-бързо да стигнем до "стаден имунитет". Нека има отворени дискотеки, магазини, заведения. Докато 70% не срещнат вируса, няма спасение. А ваксините са помощно средство - ще набодем едноцифрен процент, преди по естествен път да сме се изпозаразили всички, и прекарали заболяването. 

Разбира се, доц.Мангъров винаги е бил и предпазлив. Той иска да заразяваме младите и здравите, а не старите и болните. Т.е. стадният имунитет да стане между тези, дето няма да измрат от вируса. А на опашките за ваксини на Бойко, се наредиха твърде много възрастни хора и хронично болни. Логично е те да искат ваксина, но едва ли искат "опашка". Сами се навират при пълноценния вирус.

Комбинация от ваксина и вирус е почти безсмислена. Вирусът съдържа цяла зараза, а ваксината - част от нея. Който мине вируса, има пълен имунитет, а не само срещу някакъв параметър на заразата. А добиването на имунитет с ваксината е по-бавно от изкарването на заболяванието, т.е. ваксината няма да те спаси от едновременното заразяване.

И на финала - опашките ще са 2. За по-сигурно заразяване. Защото ваксината се бодва 2 пъти. На вируса му трябва 1 досег, за да нахлуе...

Браво на Бойко Борисов, ГЕРБ, и цялата глупост на Вселената, събрана на едно в тази клета държава... 

Добри Божилов, писател

Източник/ци: Ако направиш опашка за ваксини, няма нужда от ваксини - всички идиоти там ще се заразят... | komentari.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!