Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КРАЖБИ БЕЗ КРАЙ: Кмет от ГЕРБ вдигна палат в Цигов чарк с бетон на аванта. Наглият Георги Мараджиев се хвали и с мерцедес за 200 бона (СНИМКИ + ВИДЕО)

Кметът на Стамболийски от ГЕРБ Георги Мараджиев, който допреди месец се подписваше под 2400 лева заплата, вдигна луксозна семейна вила в курорта Цигов чарк, алармира читател на Narod.bg от града край Пловдив.

За капак герберастът яхна чисто нов джип мерцедес за 200 000 лева, с което плаче за проверка от КПКОНПИ на Сотир Цацаров, ако имаш и наченки на справедливост в територията на хунтата ГЕРБ.

Мараждиев вече е известен като един от най-имотните лакеи на управляващата шайка, след като лъсна, че кметът на града от селски тип притежава 7 апартамента в Слънчев бряг!

Сега наред е и вила в планината, парите за строежа на която е задължително да бъдат проследени – дали пък случайно не са от корупция?

Георги Мараджиев, който е и областен координатор на ГЕРБ, за последната година вдигна два пъти данъците в Стамболийски, с което вбеси местните, страдащи и без това е безработица.

Слухове из града носят, че част от камионите, които доставяха бетона за бетониране на алеите на парковете това лято, са били отклонявани в посока… Цигов чарк. Резултатът не закъсня – наглият кмет дори се хвали с новата си вила и лъскавия мерцедес за 200 000 лева във своя фейсбук:

https://www.facebook.com/%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B5%D0%B2-516389241842249

https://fb.watch/33GG1XSLgb/

В едно от видеата пък показва как ползва за работник своя общински съветник Владо Пильов, когото направи и областен на младежката структура на ГЕРБ.

Наглостта на гербераста Мараджиев не свършва дотук. Само преди дни дойде новината, че в пика на кризата управникът на хунтата си е вдигнал собствената заплата с 60%! Сега кметът на една от най-бедните общини в Пловдивско вече получава 3850 лева месечно.

Вероятно джипът мерцедес харчи много, не му стигат парите за гориво, ядосват се местните, изумени от безочието на гербаджията.

Само за сравнение – заплатата на кмета на Пловдив Здравко Димитров е около 1500 лв. бруто и не е променяна още от времето на Славчо Атанасов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: КРАЖБИ БЕЗ КРАЙ: Кмет от ГЕРБ вдигна палат в Цигов чарк с бетон на аванта. Наглият Георги Мараджиев се хвали и с мерцедес за 200 бона (СНИМКИ + ВИДЕО) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!