Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Е, НЕ МОЖЕ ДА СТЕ ЧАК ТОЛКОВА ТЪПИ!

Image may contain: 1 person

Е, НЕ МОЖЕ ДА СТЕ ЧАК ТОЛКОВА ТЪПИ!

Женки--ГЕРБ, отново избиха рибата и изкъртиха мивките! След интелектуалния потрес от ПКП вчера, днес Дариткова застана на амбразурата и ни застреля с интелектуални напъни.

Според женка-ГЕРБ /някои грубо ги наричат прости п...и ГЕРБ/, Президентът, като искал промени, трябвало да ги потърси преди четири години. Вярно?!? Защо ли си мислих, че в Народното събрание са сътрапезниците и съкрадците на същата Дариткова, а не генерал Радев?!? Или дотолкова женицата се е объркала като пате в кълчища, че не се сеща кой за какво отговаря.

И пак да повторя - промените ги искат хората. Тези ДВА И ПОЛОВИНА МИЛИОНА БЪЛГАРИ, които сме гласували за генерал Радев. Той представлява нас и народа. Никой вече не ви вярва, открито хората ви подозират в изборни престъпления, а вие се правите на ощипани моми и се омотвате в нагли обяснения!

На четвърти април, с оглед запазване на душевното равновесие и нервите на народа,

предлагам тези с правата лопата да ги изхвърлим от властта. Нямам сили повече да гледам умствено недоразвити и нагли цървули всеки ден по медиите, че и да управляват Отечеството ми!

МУТРИ, ВЪН! ПРОСТИ п. - ВЪН!

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!