Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо белите са тъпи, а на мургавите акълът им реже като бръснач

Има друг един въпрос, който мъчи всеки мъж – умен ли съм, или тъп?
…Явявам се аз пред военномедицинската комисия през 60-те години, облечен както ме е майка родила.
Ти защо си толкова бял? – пита ме военният лекар. Да не би да ти има нещо?“
„Сигурно сте прав! – отговарям с надежда в гласа. – Недостигът на меланин е опасен признак!“
„Следващият!“

За кратко заживях с надеждата, че болнавата ми бледост ще ми издейства лека служба. Например да пренасям папки в някое окръжно. Чак като се явих в поделението, с ужас разбрах, че ще ставам парашутист разузнавач!

„Тук повечето са дошли са по свое желание – заговорих веднъж взводния. – А аз защо?“
„Разузнавачът трябва да е интелигентен – каза той. – В досието ти някой идиот е написал, че вероятно си такъв, знаеш езици. Макар че, да ти кажа – по нищо не личи!“

Оттогава все размишлявам – по какви външни признаци личи интелигентността? Едва ли по бледата кожа. Винаги съм завиждал на по-мургавите, те определено стоят по-умно на плажа.

Тези дни най-сетне получих
доказателство, че българските военни не са били в час.
Попаднах на него, докато ровех да разбера нещо за бъдещия кабинет на американския президент Джо Байдън.

Симпатичната чернокожа юристка Кристен Кларк е избрана да ръководи Отдела по граждански права към Министерството на правосъдието – много важно звено, което ще сътвори новите закони срещу расизма, бялото превъзходство и невротичната „чупливост“ на бялата идентичност. И каквото напише, рано или късно ще стигне и до България на крилете на будните фондации.

През 1994 г. Кристен е изучавала „чернокожи“ науки и е била председателка на Асоциацията на чернокожите студенти в Харвард. Тогава тя публикува в един от

харвардските вестници фундаментален труд за корелацията между цвета на кожата и интелигентността. Цитирам:
„Моля да стъпите върху следните теории и наблюдения, които да ви помогнат в търсенето на истината по отношение на генетическите различия между Черните и белите. (Навсякъде „Черните“ е с главна буква, а „белите“ – с малка.)

1. Д-р Ричард Кинг разкрива, че сърцевината на човешкия мозък е locus coeruleus, структура, която е Черна, защото съдържа големи количества невромеланин, който е есенциален за неговите операции.

2. Черните бебета сядат, стават, пълзят и ходят по-рано от белите.

3. Карол Барнс отбелязва, че човешките умствени процеси се контролират от меланин – същия химикал, който дава на Черните техните превъзхождащи физически и ментални способности.

4. Някои учени разкриват, че повечето бели са неспособни да произвеждат меланин, защото техните пинеални жлези са често калцирани или нефункциониращи. Пинеалната калцинация при африканците е от пет до 15 процента, при азиатците е от 15 до 25 процента, а при европейците – 60 до 80 процента. Това е химическата основа за културните различия между Черните и белите.

5: Меланинът дава на Черните по-големи умствени, физически и духовни способности – нещо, което не може да бъде измерено на базата на евроцентричните стандарти…“*
Еврика! Най-сетне
научно доказателство, че не съм бил за тая тежка интелектуална служба
Наборната комисия не е трябвало да ме праща разузнавач, а да ме настани на топло в Трудовите войски. Сега щях сам да си лепя плочките в банята.
Реших все пак да видя в уикито какви са тези пинеални жлези. Оказа се, че се наричат „пинеалоцити“ и се намират в епифизата, а тя – в средния мозък. Освен това те не произвеждат меланин, а мелатонин – принципно различен хормон, който не влияе на тена, а на съня.

Първо си помислих – дали студентката Кристен Кларк не се шегува? Чета пак – тонът сериозен. Потърсих кой е този д-р Ричард Кинг и намерих една негова книга, наречена „Меланин“. Доколкото разбрах от предговора, става дума за „холистична чернокожа меланинова система, която служи като окото на душата, за да създава вътрешна визия, истинско духовно съзнание, креативен гений, за да станеш богоподобен и да разговаряш с безсмъртните (предците)“.
По-нататък се споменава за „Меланинов океан на живота“, „Космически меланин“ (Меламинови комплексни органични молекули в междузвездните газови облаци в централните дискови райони на Галактиката), „Планетарен меланин“, „Меланин на растителното царство“, „Меланин на животинското царство“ и така нататък, и така нататък, та чак до „Хомо максимус“ и „Ангелска безмъртна хуманност“. И белият човек е лишен от всичко това!
Рекох си – де да го знаеха в българското Министерство на отбраната през 60-те години. Хващам се на бас, че
щяха да пуснат фабрика за фон-дьотен
с военни цели
Проверих и коя е Карол Барнс. Оказа се сериозен и известен учен, който изследва механизмите на стареенето, паметта и мозъка. Но никъде не намерих да твърди, че умствените процеси се контролират от меланина.

Затова пък името й е добавено за тежест в десетки научно-просветни статии, които доразвиват меланиновата космология на д-р Ричард Кинг. Професор Барнс е бяла и щом тя също признава дълбокото превъзходство на чернокожата ендокринна система – значи теорията е непоклатима.

Очевидно Кристен Кларк се е потопила в тези науки още в гимназията и после в Харвард вече има оформен меланинов мироглед. След като завършва там Факултета по африкански и афроамерикански науки, учи право в Колумбийския университет и прави блестяща кариера като адвокат и правозащитник. Но справедливостта изисква да добавим, че през 1994 г. Кристен е била вдъхновена и възмутена от книгата „Камбанната крива“ на психолога Ричард Хернстайн и политолога Чарлз Мъри. Тази книга и до днес
се схваща като нагъл бял расизъм Авторите твърдят, че докато в началото на ХХ век социалният статут зависи от произхода, в края на века вече зависи от когнитивната способност, тоест от коефициента на интелигентността, или IQ-то. А то е до голяма степен наследствено. Статистическите данни на Хернстайн и Мъри показват, че американците от азиатски произход имат по-високо IQ от белите, а те – от чернокожите. От това може да се направи погрешният извод, че една от причините за социалното изоставане на американските чернокожи не е в остатъците от робството, а в генетиката. Авторите не го казват, но то може да се прочете между редовете.
Естествено, тази расистка теза веднага е опровергана и авторите са наказани с обществена изолация. Затова от 1994 г. вече е политически некоректно да се говори за IQ.
Вместо това на мода е „емоционалната интелигентност“, която явно липсва при студенокръвните белокожи европеиди от мъжки пол. Поради липсата на робски плантации в нашето минало ние, българите, все още не осъзнаваме колко сме изостанали в борбата с токсичната белота. Скоро, много скоро и това ще ни осени.

За щастие, в аптеките продават хранителна добавка с меланин, а в козметиките – фон дьо тен. Отивам да си купя!
*https://www.thecrimson.com/
article/1994/10/28/blacks-seek-
an-end-to-abuse/

Валери Найденов

168chasa.bg

Бил Гейтс пръска прах в атмосферата, за да блокира Слънцето (budnaera.com)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Защо белите са тъпи, а на мургавите акълът им реже като бръснач – Свободно слово (svobodnoslovo.eu)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!