Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов пречупи Мангъров: Ще го ваксинира с 200

No photo description available.

Facebook

При ваксинирането страничните ефекти са Leki.

Здравният министър проф. Костадин Ангелов обяви, че 699 души са си поставили ваксината срещу COVID-19 през вчерашния ден. Той обясни, че най-много ваксинирани има в Пловдив, следван от София, Бургас и София - област.

Здравният министър обяви, че няма данни някой да е проявил странични реакции.

„Съвсем леки болки в мястото на убождането. Този ефект е добър и показва, че има реакция на организма”, поясни проф. Ангелов.

Според премиера Бойко Борисов въведените в страната мерки са били „много навремени, точни и максимално щадящи свободата, правата и движението на хората”.

„Натискът върху интензивните отделения спадна. Огромната ни радост е, че оздравелите са в пъти повече от новозаразените”, подчерта министър-председателят.

Говорих с доц. Мангъров - и той ще се ваксинира, ако не се е ваксинирал. Ваксинирайте го публично, защото ми каза, че е 100% за ваксинирането, заяви премиерът Бойко Борисов.

Борисов е на инспекция в център за разпределение на пациенти с COVID.

Спасението на България и Европа минава през ваксинирането. Това е най-важното в момента, каза още премиерът. Огромната ни радост е, че оздравелите са в пъти повече от новозаразените. Ваксината ще стане като санирането. В началото минаваха емисари и плашеха, че като санират блока, ще им вдигнат данъците, ще им го купят, ще им го продадат. Такива измишльотини не можеш да си представиш. Като видяха хората колко е хубаво, сега кметовете само за това питат кога ще продължи санирането, каза Борисов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Борисов пречупи Мангъров: Ще се ваксинира (ВИДЕО) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!