Бойко Борисов: Това, което виждаме всеки ден, е безогледно крадене! Да си премиер е поне десет пъти по-лесно отколкото

(красиви спомени?)

Бойко Борисов пред Нова телевизия: Нямам претенции, че съм безгрешен

Да си премиер е 10 пъти по-лесно отколкото да си в МВР или кмет, каза министър председателят Бойко Борисов пред Нова телевизия една красива сутрин през 2009г..

"Имаш телефон с копчета, всеки министър ти казва каквото искаш да знаеш, никой не ти пречи. Аз нямам претенции, че съм безгрешен, както направих с Агенцията по горите – назначих един човек в петък и ми беше достатъчно до понеделник, че трябва да бъде махнат", призна премиерът, цитиран от БГНЕС.

"Харесва ми работата в МВР, сега се раздавам повече от колкото тогава, защото имам същата оперативна възможност, както като бях главен секретар на МВР.

Аз си обяснявам избора и доверието, което имаме вече месец. България имаше няколко проблема и инстинктът на народа задейства и сега това, което виждаме всеки ден, е безогледно крадене, което е било и пълната безотговорност. Народът искаше това да спре. Това съвпадна с искането и на Брюксел. Хората искат да видят какво ще се случи днес, а не какво ще стане след време. Но, когато им кажем какво ще стане през пролетта, хората искат да знаят какво ще стане в още по-напред. Народът иска да се спре това наливане в каца без дъно. Аз не искам да наливам в каца без дъно", заяви още министър-председателят.

Гамизов обясни простичко на Менда защо хората мразят ГЕРБ. Смятате ли, че в ГЕРБ ще го разберат?

Източник/ци: bgfactor.org

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни