Нинова разочарована от Елена Йончева: Нищо не прави в Брюксел за корупцията! Очаквах повече!

Откакто журналистката замина за Брюксел като евродепутат, гласът й в България не се е чул

За първи път лидерът на БСП Корнелия Нинова изрази публично разочарование от евродепута Елена Йончева. 

В отговор на въпрос на водещия днес по БТВ - какво прави Елена Йончева, бори ли копуцията, Нинова отговори: Май не! Очаквах повече! 

Нинова призна, че Елена Йончева е помагала на изборите, но намекна, че не това не ѝ е работата, а да представя страната ни в Обединена Европа. Отговаряйки на въпроса на Хекимян си личеше, че на Нинова ѝ стана неудобно да каже може би, че евродепутатката ѝ на практика не прави нищо в Европарламента.  

Нинова е права. Откакто Елена Йончева замина за Брюксел като евродепутат, гласът й в България не се е чул. Не е ясно докъде са стигнали разследванията й за корупцията у нас, с които тя громеше опонентите си по време на кампанията за евровота, не е ясно и какви стъпки в тази насока е направила и в Брюксел, както обещаваше. 

След избирането си за евродепутат Йончева не даде нито едно изявление, дори не благодари на избирателите на БСП, които й осигуриха депутатското място в ЕП. 

В Брюксел Йончева не се забелязва сред българските евродепутати, които водят различни битки в ЕП при отстояване на национарните интереси, разкават наблюдатели на дейността на Европарламента.

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни