Нинова разочарована от Елена Йончева: Нищо не прави в Брюксел за корупцията! Очаквах повече!

Откакто журналистката замина за Брюксел като евродепутат, гласът й в България не се е чул

За първи път лидерът на БСП Корнелия Нинова изрази публично разочарование от евродепута Елена Йончева. 

В отговор на въпрос на водещия днес по БТВ - какво прави Елена Йончева, бори ли копуцията, Нинова отговори: Май не! Очаквах повече! 

Нинова призна, че Елена Йончева е помагала на изборите, но намекна, че не това не ѝ е работата, а да представя страната ни в Обединена Европа. Отговаряйки на въпроса на Хекимян си личеше, че на Нинова ѝ стана неудобно да каже може би, че евродепутатката ѝ на практика не прави нищо в Европарламента.  

Нинова е права. Откакто Елена Йончева замина за Брюксел като евродепутат, гласът й в България не се е чул. Не е ясно докъде са стигнали разследванията й за корупцията у нас, с които тя громеше опонентите си по време на кампанията за евровота, не е ясно и какви стъпки в тази насока е направила и в Брюксел, както обещаваше. 

След избирането си за евродепутат Йончева не даде нито едно изявление, дори не благодари на избирателите на БСП, които й осигуриха депутатското място в ЕП. 

В Брюксел Йончева не се забелязва сред българските евродепутати, които водят различни битки в ЕП при отстояване на национарните интереси, разкават наблюдатели на дейността на Европарламента.

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...