Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всеки път, когато благодарение на новините стана очевидец на поредната „инспекция“ на премиера, наивно си мисля че това безумие е за последно

Всеки път, когато благодарение на новините стана очевидец на поредната „инспекция“ на премиера, наивно си мисля че това безумие е за последно. Изглежда съм прекалено наивен, като не мога да допусна, че простотиите му нямат свършване.

И днес, в деня на Рождество Христово, научавам, че отново се е метнал на джипката и отново е „инспектирал“ някаква инсталация за депониране, преработка и сепариране на битови и други отпадъци.

Това е толкова елементарно, че чак е тъпо. И впечатява само неграмотните и маргиналите – основният електорат на Бойко и ГЕРБ.

През последните десетина дни премиерът „проверява“ втори такъв обект, привлякъл „експертното“ му внимание и в това има нещо дълбоко символично и трагично за близкото бъдеще на политическата „класа“. Бойко проверява как се строят депа за отпадъци – дали само битови, или и политически отпадъци ще се изриват в тия съвременни бунища? И какъв продукт може да се получи след сепарирането и преработката на политическите отпадъци?

Без съмнение, този продукт ще е напълно безползен, вреден и негоден за нищо, освен ако не е предвидено продуктът някога да се използва като бойно отровно вещество за масово поразяване. И ний сме дали нещо на света! И продължаваме да даваме. Морална и нравствена отрова, разврат и политически извращения и перверзии.

Любо Кольовски

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!