Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Нашата България.... Целият преход, който все още не е завършил е свързан с тотални грабежи, невинна човешка смърт, унищожение

Моята представа за България няма нищо общо с фандъковата, борисовата, царската-сакскобурготска или която да било друга политическа представа и действията им до тук.
Целият преход, който все още не е завършил е свързан с тотални грабежи, невинна човешка смърт, унищожение на природата, водите и пълно разхищение на полезните изкопаеми. Няма друга държава в целия свят, която изнася тонове злато като обикновена суровина и внася токсичните и битови отпадъци на цял един европейски континент!!! Такова национално предателство нашата история не помни и подобна разруха не съществува в българските спомени.
--------------------------------------------------------------------------
В моята България има мирис на рози, песен на чучулига и енергия от музиката на хиляди гайди. Тази страна днес е в мислите и чувствата ми, но утрешния ден, вярвам, ще възкръсне за нов живот, само след гибелта и заличаване на спомените за днешните търговци и предатели. Не ме интересуват ценности, които горят боклуците си под носа ми и са превърнали в токсично блато моята земя. Но пазят зорко собствената си! Никой не е успял да ни пречупи, няма да се случи и на тези поредни сатрапи. Няма да стане тяхната, задниците си да скъсат.

-------------------------------------------------------------------------
Аз не съм търговец и не искам да бъда никога такъв. Има достатъчно търговци по земята. Който има нужда от подобна самоличност, нека си върви с мир. С останалите сме във война, до пълна победа на единствената истина - българската земя е чисто и свято място. Земя на хилядолетна и достойна нация, преодоляла всички повратности на времето и пречупила не един предател.

Нашата България....

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!