Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ББ: "Има пари за всичко, действайте!" Нещо повече - умират си по коридорите в лазаретите точно от голямо няманe

Заложници на овластени от Брюксел бандити

ББ: "Има пари за всичко, действайте!"

Здравен министър Ангелов: "Кой казва, че няма легла за болните? Кой казва, че няма техника? Кой казва, че няма лекарства?"

Сами виждате, че властта е осигурила всичко необходимо за кризата, независимо от факта, че нито лекари, нито болни виждат голямото имане. Нещо повече - умират си по коридорите в лазаретите точно от голямо нямане - въздух под налягане.

За пловдивската ковид болница, например, са необходими буквално стотинки, за да започне да работи, а именно 1 милион и 250 хиляди лева. Агент Буда и агент Ангелов "усвояват" милиарди, но 1 милион лева няма. Според твърденията на лекари от самата болница, там няма и респиратори, друга необходима апаратура, кислород до всички легла, лекарства и прочее. Абе казано направо, няма нищо необходимо, цялото което струва колкото министър Ангелов носи в жабката на луксозния автообил и няколко грама от едното златно кюлче на ББ стоящо до леглото му.

------------------------------------------------------------------------

За мен това са овластени престъпници, които са пряко виновни за смъртта на хиляди невинни граждани, които пък можеха да са живи ако не беше налице престъпната безотговорност на властта и липсата на провоохранителна система, в лицето на независим главен прокурор. Каква тъжна ирония на съдбата!

------------------------------------------------------------------------

Намираме се в труден период, от който впрочем никога не сме излизали. Ръководят ни управници, които са тежко корумпирани, некомпетентни и напълно неадекватни. Социалната ни система е също пробита и ако трябва да съм напълно откровен такава не съществува, освен в телевизионните лакардии на онова нещо Сачева. Чувам, че на нея бизнеса й вървял добре и бил точно в същата сфера. Няма конфликт на интереси, зная това изречение.

Какво да ги правим? Идват ми мисли от тричане от висок мост в Родопа планина, до плуване в басейн с крокодли, но тези неща не били европейски. Ценностите на Европа стигнаха едва до това да се чувстваме заложници на овластени от Брюксел бандити, недосегаеми от никакъв закон. И те добре знаят това и се възползват от всичко. За нас остават само държавните заеми, които за времето на мафиотското тримандатно управление се увеличиха три пъти. Те трупат дългове - правнуците ни ще връщат.

Има и друга възможна развръзка, от която много ще боли - когато всичко тайно стане явно.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!