Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бившата на Бойко – „Мис Бикини” Борислава Йовчева, се сдоби с хотел в Боровец? (ВИЖТЕ КАК)

Бойко Борисов е уредил майката на дъщеря си Ема – „Мис Бикини” 2006 Борислава Йовчева, с хотел в един от най-красивите ни зимни курорти – Боровец. Това гласи ексклузивен сигнал до Narod.bg от читател, запознат с поредната схема на Баце.

Оказа се, че премиерът от СИК се е погрижил бившата си любовница и детето ѝ да не страдат от липса на пари дори след издънката с „Барселонагейт”.

Йордан Христов бе назначен за съпруг на „Мис Бикини“, за да се отклони вниманието от ВИП любовника ѝ Бойко Борисов

Докато испанската продължава разследването за пране на 5 млн. евро, вложени в луксозната къща и магазин в Барселона, Баце е организирал нова далавера – поставеният от него за съпруг на „Мис Бикини” бизнесмен Йордан Христов вече притежава хотел в Боровец, категоричен е източникът на Narod.bg.

Става въпрос за така нареченият общински хотел в курорта, навремето построен от „Главболгарстрой” като обезщетение за общината, за да позволи на фирмата да вдигне свой комплекс на общински терен.

Така отскоро бившият общински хотел White House вече се казва Borovets Green Hotel, но на фасадата му още стои табела със старото име. От около месец в хотела на Йордан Христов кипят различни ремонти и се очаква да отвори през декември за новия зимен сезон, докладва информаторът на Narod.bg.

Припомняме, че в опит да отклони от себе си разследването на испанската прокуратура за пране на 5 млн. евро по „Барселонагейт”, в началото на 2020 г. Бойко Борисов предприел абсурден ход – омъжи майката на детето си Борислава Йовчева за 38 години по-възрастния бизнесмен Йордан Христов.

Вече не е никаква тайна, че през 2012-а миската от Сандански е родила дъщеря – Ема, от премиера, което Баце отчаяно се опита да прикрие.

За да се погрижи за незаконното си дете, чието бащинство така и не признал, Баце е дал хотела на съпруга на Борислава.

От различни източници е станало ясно, че продажбата се е случила на търг през октомври в сградата на община Самоков. Новият собственик изрично помолил да не се вдига шум около сделката, както и около факта, че притежава няколко хотела в Приморско, обясни читателят на Narod.bg.

Засега преименуваният хотел няма сайт, но наскоро новите собственици са направили страница във фейсбук.

Интересно е, че в полето за контакт, освен телефонен номер, е даден и следният имейл: reservations@perla-tourist.com. Именно „Перла Турист” обаче е дружеството – собственик на три хотела в Приморско и се свързва с официалния съпруг на „Мис Бикини” 2006.

Ето и линк към фейсбук страницата на хотела :

https://www.facebook.com/Borovets GreenHotel

Narod.bg напомня, че сделката с хотела е поредната шашма около Борислава Йовчева. През пролетта лъсна скандалът, че миската от Сандански е живяла в невероятен лукс заедно с родената през 2012 г. дъщеря Ема и двамата си родители в Барселона.

Младата жена и баща й част от разследването на каталунската полиция „Мосос д’Ескадра“ и антикорупционната прокуратура за пране на над 5 млн. евро по „Барселонагейт”.

В началото на април тази година луксозната къща на улица „Францеск Ривалта” 8 във вилната зона „Esplugues de Llobregat“ е обявена за продажба чрез няколко агенции за недвижими имоти в Барселона. Според обявите имотът от 560 кв. е с панорамна гледка към Барселона и морето, има басейн, 5 спални и 7 бани.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!