Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Психиатър побесня: Режимът на ГРОБ е като Третия райх – животът ни не струва пукната пара

Психиатърът Ива Славкова буквално побесня заради некадърниците във властта, които бутат България към бездната, разкри Narod.bg. Лекарят е извън кожата си от абсурдните мерки срещу коронавируса – за политиците има лекари и скъпи лекарства, а обикновените хора умират на стълбите в болницата, оставени на съдбата си.

Вижте какво точно написа Ива Славкова на стената си във фейсбук:

Дехуманизацията на починалите от Ковид е пореден свръхциничен акт на злокачествен режим, който може да се сравнява по бруталност с Третия райх.

Тези, които не успяха да се преборят със собствени сили и бяха оставени да умрат на стълбите и в линейките, са част от една група, която тепърва ще бъде остракирана заради слабостта си на фона на оздравелия вожд-слънце и всички негови преболедували сановници.

Директно ни се натрапва аналогията с убийството на животните, защото са заразни. Само дето противопоставянето на болни срещу незаразени, превръщащо се в суха статистика, всъщност е на цената на човешки животи.

А животът в управляваната от ГРОБ благоденстваща България, знаем, не струва пукната пара. Затова се моля, както се казва в онази сентенция, мъртвите да отворят очите на живите.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!