Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всички политици в България говорят за демокрация, а в главите им дрънкат само сърпове и чукове

Тях червеното знаме роди ги и не ще ги пожали болестта...

Искате бъдеще?Осъдете комунизма

Всички политици в България говорят за демокрация, а в главите им дрънкат само сърпове и чукове. Нищо друго!

Впрочем, те толкова си могат и в такива времена са родени, живели, учили и развивали. Това е първото, което трябва да бъде отчетено от всеки гражданин, защото без смяна на лицата /играчите/, няма как да се промени нещо. Изминаха 33 години на държавен и национален разпад, а лицата на провала все едни и същи - изхабени, изкривени и болезнено познати. Всичко това трябва да бъде изринато до здрава основа и да отиде в морето на забравата, защото всяка надежда към тези подлеци - веднага забравете. Правите поредна грешка, която ще удължи смъртната ни национална и лична агония.

Караулът трябва да бъде сменен, макар и не толкова тържествено! Зная, че някои искат да вярват в познатото и за тях предсказуемо старо /включително и лица/, но резултатите от тази опасна наивност ще ви стуват още много невинни животи, включително и вашия.

Трябва да продължим напред, въпреки миналото ни. И въпреки всичките ни основателни и неоснователни страхове - човешки страхове. Нека приключим с тези наши болни и стари политически говеда до тук.
И да започнем отново да градим на чисто нашата България.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!