Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Офицер от НСО: Управлява ни психопат, който не прави нищо срещу Covid, ще затрие държавата!

Image may contain: 3 people, people standing, sky, cloud, outdoor and nature

Като брат си Ким, Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Искате бъдеще?Осъдете комунизма

България се управлява от психопат, който не прави нищо срещу коронавируса и така директно застрашава националната сигурност. Това смята полк. Николай Марков, бивш служител на Националната служба за охрана (НСО), който защити думите си с факти, установи Narod.bg.

Ето стряскащата позиция на офицера от НСО, която Николай Марков публикува във фейсбук:

Вече цял месец министърът на здравеопазването лъже като каруцар за складови наличности от медикаменти. Стигна до това, да ни убеждава, че имало проблем само в логистиката при факта, че дори в ключови болнични отделения липсват кръвоспиращи препарати.

Вече в цели болници и лекари липсват, следствие на дългогодишно престъпно държавно управление! Липсва всичко, освен голословните менторски заблуди на министъра, заради които хиляди наши бащи, майки и деца губят всеки ден животите си. За мен това са престъпления по служба и престъпна безотговорност!

Престъпление от страна на ББ е и цялата организация на кризата с Ковид 19, продължаваща яростно с масова смъртност, следствие само на престъпна безотговорност. Крайно време е да се каже на глас, че освен видимото девиантно поведение, това лице е и обществено опасно и съответно да понесе своята наказателна отговорност.

Не може заради един престъпно овластен и психично болен човек да измре цялата държава и да няма институция, която да спре този геноцид срещу цял един народ.

Извършените престъпления около развитието на кризата с Ковид 19 имат критична стойност и са сериозна предпоставка за пряка заплаха за националната сигурност – търпението на всички граждани е изчерпано, а логичните последствията ще бъдат неконтролируеми. Няма как ние да погребем всичките си близки заради една престъпна и разюздена политическа мафия, а лицата свързани с нея да останат недокоснати. Няма как да стане, господа другари – в огънят на кризата ще горим заедно.

От затвор се излиза сравнително бързо, от гроб – никога.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/2

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!