Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Грандиозна схема за кражби! Как Каракачанов дава 1 милиард лева на Домусчиев

Красимир Каракачанов на подписването на договора.

Поредна грандиозна схема за кражби! Военният министър Красимир Каракачанов (по нареждане на Бойко Борисов) дава 1 млрд. лв. на Кирил Домусчиев, да строи военни кораби, съобщава vestnikutro.com.

На 12 ноември от 10.00 ч. в Министерството на отбраната бе подписан договор за „Придобиване на многофункционален модулен патрулен кораб“.

Според одобрения от Министерския съвет договор компанията “Fr. Lürssen Werft“ GmbH&Co. KG“ ще построи и достави два многофункционални модулни кораба, като финансовата рамка на проекта е на стойност 984 000 000 лв. с ДДС.

Корабите притежават способности да участват в широк спектър от морски операции на НАТО и ЕС. С реализацията на проекта ВМС ще придобият модерни способности за противодействие на надводен, подводен и въздушен противник.

Строежът ще бъде извършен на територията на Република България в корабостроителен завод МТГ „ДЕЛФИН“ (фирма, източвана от Кирил Домусчиев, спонсор на “Лудогорец”, ковчежника на Бато).

Корабите се очаква да бъдат доставени някъде в необозримото бъдеще, посочват от сайта vestnikutro.com.

Договорът предвижда обучение както на екипажите, така и на инженерния състав (от хора, които нямат хабер от понятие от това, ама нейсе).

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!