Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Управлява ни номенклатурна мафия, господа, и поне на тези мръсни крадливи копелета трябва да се отговори достойно, защото

бъдещето на децата ни зависи само и единствено от този наш категоричен отговор днес

Вербовката на Бойко от службите. Агент Буда, сега премиер.

https://www.facebook.com/

Искате бъдеще?Осъдете комунизма

Ще ви разкажа нещо интересно, а изводите ще оставя за вас. Не избързвайте с реакциите, моля!

Имах шофьор, верен приятел, с когото работих в много рискова среда повече от 10 години. Днес той вече не е между живите, но през времето на аварията в Чернобил той е бил шофьор на бус за снабдяване и обслужване на семейства от Политбюро на БКП.

Аварията се случи на 26.04.1986 година, няколко дни преди радиоактивния първомайски дъжд да изкъпе подобно на онзи газ в Аушвиц целия български народ. През тези няколко дни се взимат всички превантивни мерки за защита на властта и семействата им, включително доставки на специални храни със самолети от екологични дестинации. Цялата логистика се прави в складовете под хотел "Рила" и снабдяването с медикаменти за превенция, чиста вода и храни се поема от няколко специални служби. Цялата тази организация се прави единствено и само за лица от висшето и средно партийно ръководство на БКП.

За народа!? /така наричаха гражданите тогава/

"Народът прост, животът – тежък, скучен.

Живот без маска и без грим –. озъбено, свирепо куче."

За народа едно и също - пълна информационна завеса, липса на всякаква превенция, тотална гавра. И за капак на арогонтността и презрението на властта спрямо собствения си народ последва - задължителна манифестация за 1 май!!! Цяла България марширува по улиците с развени червени значена с надпис "С БКП напред!", а върху новородени и родителите им се излива здрав радиоактивен дъжд. Всички са усмихнати, спокойни и вървят напред, тогава и до днес с БКП.

Защо ви го разказвам! Защото сега се намираме в същото положение с кризата с Ковид 19 - същите престъпни чевенотиквеничковчета, пълно информационно затъмнение за истинските факти и статистика, липса на всякаква превенция и дежурните боклуци, които с умивка ти казват да си спокоен, когато умираш - само да не запълваш болниците и това да се случва извън тях. Също като след аварията в Чернобил и до днес. Днешните също знаят като предишните, че ще се мре, ако яко ще се мре, но не им пука. Те са от едно котило и презират слабите, бедните и обезвластените, които и до днес са всички български граждани. Те са политически елит, вие сте плява!

----------------------------------------------------------------------

Управлява ни номенклатурна мафия, господа, и поне на тези мръсни крадливи копелета трябва да се отговори достойно, защото бъдещето на децата ни зависи само и единствено от този наш категоричен отговор днес. Не утре, не и вдругиден! Днес.

---------------------------------------------------------------------

Не спирайте войната за мир, господа, не се страхувайте от тези овластени отвън подлеци. Така или иначе ще се мре, но по-добре да е с достойнство - никога на колене.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!