Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко убеден, че пипнал Covid-19 от банкноти, заповядал всички министри да ползват само карти: Информатор на Narod.bg от МС

Бойко Борисов издаде заповед на министрите в ежедневието си да ползват само банкови карти за разплащане и да забравят са пачките с банкноти.

Новината сподели ексклузивно пред Narod.bg източник от Министерския съвет. „Бойко е убеден, че се заразил с коронавирус от парите, които всекидневно му се налага да пипа. Затова разви панически страх от хартиените пари, който сега опитва да потуши с устната си заповед до министрите”, обясни читателят на Narod.bg.

„Проблемът е в първите седем години. Бойко, като виден субект от с. Банкя, където по собствените му думи пораснал с филия мас, обича като брои пачките, да плюнчи пръста. Този изключително нездравословен навик може наистина да е начинът, по който коронавирусът го е докопал”, предположи близкият до премиера източник на Narod.bg.

Новината около Баце, освен всичко друго, поражда и щекотливи въпроси като например колко ли пачки му се налага да брои Бойко?

Защото ако обемът банкноти е като прословутото вече чекмедже, натъпкано с евро по 500, министър-председателят от СИК може да пипне цял букет от болести, къде-къде по-опасни от коронавируса.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!