Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Джуди Халваджиян: Борисов, БЕЗСРАМНИКО, медиците изнемогват, бизнесът е пред фалит. Жалко, че още си премиер, но ще поправим тази грешка!

Бойко Борисов най-накрая се научи как да си слага правилно маската.

Проф. Чалъков за COVID-19: Резултатът е най-плачевен в страните, в които се носят маски

„Борисов, безсрамнико!!! Веднага трябва да разпоредиш по-строги и категорични мерки в борбата с Covid 19. В целия свят взимат такива, само ти си тарикат (както винаги)! Е, да, да взимаш непопулярни решения, но в същото време полезни и неизбежни не е в твой стил.“

С тези остри думи се обръща към премиера Бойко Борисов известният продуцент Джуди Халваджиян, видя Narod.bg.

„Нали все пак трябва да запазиш някакъв електорат. Добрият управник трябва да е визионер и правилно да програмира и организира процесите, само и единствено в интерес на обществото – неща, които никога не си притежавал като качества. За теб винаги е било приоритет твоето собствено оцеляване! 6 месеца загубени във безсмислени предизборни обиколки с джипката, 6 месеца загубени в удържане на властта и заслужените протести, вместо да се измисли правилната стратегия за следващата вълна от този коварен вирус!!!“, пише още Халваджиян във фейсбук страницата си.

Медиците изнемогват, бизнесът е пред фалит (трябват финансови помощи, които изразходваш само и единствено предизборно), много хора умират, а ти както винаги в тези моменти се криеш зад отговорността на други (е ако е за похвала си първи). Много жалко, че човек като теб все още е на тази позиция, искрено се надявам тази дългогодишна грешка да бъде поправена съвсем скоро“, завършва Джуди Халваджиян.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!