Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Чувате ли как Системата убива, заради идиотските коронавирусни истерии, които извадиха логиката, морала и професионализма от болниците на улицата?

Чувате ли как Системата убива, заради идиотските коронавирусни истерии, които извадиха логиката, морала и професионализма от болниците на улицата? Инфаркти, инсултите вече са с по-малък приоритет от заразените!?! Не приемат в болници!?

Гледам Мария Цънцарова и близките на починалия от инсулт и ме обзема гняв. Вчера пък умира лелята на човек, също от инсулт, и го пишат от Ковид, защото така им били разпоредили.

И пак ще правят проверки, и пак болници, и пак идиотски обяснения – Пирогов пък затворил неврологичната си клиника!?! А инсултите влизат директно в реанимация..

И в тази вакханалия, депутати, министри, премиери, президенти, не се лекуват в Правителствена болница, а им правят тестове в болницата на „Пеевски“ Софиямед, правят им тестове по домовете от Военно-медицинска болница, а хората умират. За тях винаги има места в болниците, винаги има тестове, винаги има внимание.

Не нямат да ме накарате да хвърля вината върху лекарите, защото те нямат никаква вина. Цялата отговорност е на тази шибана власт от самозабравилите, корумпирани, обезумели за власт, паникьосани, посредствени, престъпници които ни управляват.

Колко още хора ще трябва да умрат за да разберат, че е дълбока криза и те са неспособни да ни извадят от кризата?

И пак реогранизации, пак епидемии, пак затваряне, пак ограничения, и накрая не приемат инфаркти, и инсулти. Някакви нищо незначещи милиони лева, пари на калпак, на лекари, някакъв министър, забравил че е лекар, спасява честта на политици. А хората умират в линейки.

Илиян Василев

Логическа задача за първи клас. На вниманието на правителство, Парламент, медии, но най-вече на обществото.

Ако правителствата на дадена партия и нейните задкулисни партньори са имали всички необходими ресурси и цялата власт за да решат системните проблеми в здравеопозването през цели 11 години в управление /без няколко месеца/, и не са го направили.

Ако същите хора на върха са имали осем месеца в условията на реална криза, свързана с коронавируса, да извадят поуки, да оценят ситуацията и вземат мерки, но въпреки това не са се справили, и което е по-лошо няма никакъв изглед че са разбрали както кризата, така и това което трябва да се направи.

То каква е гаранцията, че на третия път на счупването на стомната вие можете да им вярвате, че освен наливане на пари, имат някаква идея или капацитет да сторят нещо различно и знаят как да ни отведат до Спасението?!?

Пари имало, но като няма акъл и знания, да не говорим за почтеност и морал, какъв ще бъде според вас резултатът?
Ето моята прогноза - ще похарчим парите, които ще се превърнат в дълг, ще загубим и болни от КОВИД, и болни от други болести и психичните заболявания ще скочат, и накрая същите ще имат претенции да ни управляват отново.

Илиян Василев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!