Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румънците трябва да си вземат вече телескоп, за да видят къде е България, защото така ги задминахме със стабилната си икономика

Румънците трябва да си вземат вече телескоп, за да видят къде е България, защото така ги задминахме със стабилната си икономика, че по стандарт и качество на живота се изравнихме с братска нам Монголия! Напълно очаквано от мен.

Милиардите за образование не стигнаха до учителите и учениците, милиардите за здравеопазване не стигнаха до лекарите и пациентите, милиардите за пътищата не стигнаха до магистралите, милиардите за социални дейности не стигнаха до нуждаещите се, милиардите за национална сигурност не се докоснаха сигурността, милиардите за високи технологии стигнаха до офшорки, парите за заплати на свещениците стигнаха само до владиците и прочее. До задлъжнелите от натрупани държавни дългове граждани достигат само трохите, които падат от масата на гнусните политически тулупи.
–––––––––––––––––––––
Сега имаме само тежък хомот от дългове за сто години напред, никаква перспектива за вдигане качеството на живота, дълбока социална безизходица, мизерия и нищета. Това остава след дългогодишно мафиотска управление, подкрепяно от бюрокрацията и лидерите на Европейския съюз. Тъжна истина.

––––––––––––––––––––-

Следва мотивационен процес на съзнателно или не политическо напомпване на революционни ситуации, регионални и местни конфликти, както и трайно създаване на предпоставки за пореден световен конфликт. Неизбежен, според мен!

До това води алчността човешка всеки път.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!