Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Медик от „Пирогов” избухна: Ши*ана държава! Работим двойно, защото половината сме заразени – умората ще ни убие преди Covid, а няма с какво да лекуваме!

Медик от „Пирогов” не издържа и си изпусна нервите с безмилостен към хунтата коментар за ситуацията в спешния институт, видя репортер на Narod.bg.

Симона Михайлова призна, че в ситуацията в болницата е абсурдна и за пациентите, и за медицинския персонал:

Абсурдно е и за нас! Работя в УМБАЛСМ „Пирогов”! Половината колеги от моето отделение са заразени, няколко от тях са в болницата ни с тежки симптоми, другите са на домашно лечение! Тези, които нямаме симптоми (защото не се изследваме), работим двойни смени! И умората ще ни скапе преди Ковид, той ще ни е „бонус”! Само да отбележа, че първи скандали на опашката вдигат тези, които до вчера викаха, че такава болест няма!!!

В онлайн диалога се намесва Захарина Бояджиева, която уточнява, че лекарите нямат право на самоизолация, а и не ги изследват по простата причина, че масово са заразени:

Нямате право и на самоизолация и не ви изследват, защото почти, да не напиша всички, медици са заразени… Знам, че има много лекари, медсестри и санитари, които са над 60 години – с диабет, и/или астма, и нямат право да спрат да работят и да се изолират…

Симона Михайлова отвръща с откровение, което е наистина плашещо:

Истината е, че нарочно направиха болниците здравни дружества и настройват хората срещу медиците! Да излязат и да кажат по телевизията смотаните журналисти това, което знаят, а именно, че маски, ръкавици и неща от първа необходимост не се дават на никой работещ в болницата или в оскъдни количества!

Работещите там СИ ПЕРАТ ВЕЧЕР маските! Това нормално ли е?

С какво да лекуват лекарите и сестрите, като нямат нищо налично? Наясно ли са пишещите, че така им се нарежда и ако бъдат приети пациенти след като им е изрично забранено да ги приемат (ще последват наказания, б.ред.)? Обикновените хора знаят ли това?!? Казва ли им се по BTV или Нова телевизия?!?

В цялата тази суматоха и гадна ситуация, в която умират хора, гръмна за HelpKarma и как тази фондация има налични 5 МИЛИОНА, плащали са си заплати по 800 хиляди лева годишно на човек ( Да, няма грешка, правилно съм написала сумата ) при положение, че уж събираха пари за нуждаещи се хора?

Някои от хората, за които събираше пари HelpKarma пари от смс-и, умряха… Деца… А да видим дали ще осъдят някой! Надали! Този, който е създателят на организацията, преди е имал фирма за Бързи Кредити!

ЕЙ ТОВА Е Ш*БАНАТА РЕАЛНОСТ В БЪЛГАРИЯ!

По време на Втората Световна Война щом са крали дрехите и хранителната дажба на войничетата, що за народ въобще говорим?

До вчера нямаше вирус, а сега, олеле!… Кой ги кара да се бутат по дискотеките и заведенията, че и заразени знам си ходили на сбирки с приятели, класа, и т.н., и после този народ някой да ми каже, че има за нещо отговорност?!?

Плачевното състояние на медиците в „Пирогов” е по причина на некадърното ръководство, коментира лекар от спешния институт ексклузивно пред Narod.bg.

Директорът проф. Асен Балтов е зает с други неща. Вместо да подготви болницата за втората вълна на вируса, за която се говори още от пролетта, той е зает с драми като доставките на храна.

Това е една от най-големите далавери в „Пирогов”, слуховете носят, че фирмата, спечелила обществената поръчка за кетъринг, е приготвила 300 бона подкуп за когото трябва, възмущава се лекарят.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!