Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Акад. Петър Иванов погна хунтата: Баце, пак лъжеш – България умира (АРГУМЕНТИТЕ на учения)

Академик Петър Иванов погна хунтата с отворено писмо до премиера от СИК, което стана тотален хит, видя репортер на Narod.bg. Ето какво пише именитият учен по повод поредните видео изцепки на Бойко Борисов колко добре била България в бушуващата световна корона криза:

До Бойко Борисов от с. Банкя

Мили Баце,

Лъжеш! Пак лъжеш. Все лъжеш. Оти ве?

Истината не е розова, като екипа ти за тенис, истината е съвсем друга, черна: Ние сме в национална катастрофа. България е в клинична демографска смърт. Напълно ясно е за целия свят, че в момента съществува изключително голяма заплаха, която е реална и непосредствена, за самото съществуване на българската нация.

Разбираш ли?

КатастрофатаБаценайобщосесъстоивследното:

България е на първо място в света сред 250 страни по намаляване на населението. От 9 млн. вече сме 6,7 млн., може би и по-малко. Прогнозите на Световната банка, ЦРУ, Евростат, Държавния департамент на САЩ и др. сочат, че през 2050 г. ще сме само 4-4,5 млн. души, като етническите българи ще бъдат екзотично малцинство, а впоследствие ще изчезнат напълно.

БългарскатанацияумираБаце.

По смъртност на населението (16,5‰ по данни на НСИ) България твърдо заема първо място в света, а по раждаемост сме на 214-то място от 220 държави (след над са някакви острови). Друг е въпросът, какъв е етническият произход на голямото мнозинство от родилките у нас. 55% нямат за майчин език българския език, и този процент расте всяка година. Моя близка родилка ми каза тези дни, че от 10 родилки с нея в Родилното 9 са били циганки.

България се циганизира и турцизира. Построихте с Доган и Местан 1300 джамии, при около 500 действащи християнски църкви.

Ние сме на първо място в Европа по инфаркти и ракови заболявания, Баце; от рак и от сърце всеки ден у нас умират 264 души, значи всеки час по 11 души. Изключително много българи (64% според националния консултант по психиатрия) имат психични проблеми. Цените на лекарствата в България са брутално високи и са недостъпни за бедните хора, за да печелят твоите хора. Според Евростат 61% от възрастните български граждани са застрашени от мизерия и социално изключване.

Същото се отнася, според Евростат, и за българските деца – 52% от тях живеят в пълна бедност, Баце; те лишени от храна, дрехи, обувки.

България е първа в ЕС по неграмотност, 41% от учениците ни са в някаква степен неграмотни. Според докладите на Европейската комисия, България е най-престъпната и най-корумпирана страна от Европейския съюз. Нали с Цацито го знаете това, Баце? Корупцията обхваща цялото общество, държавата, Парламента, Правителството, местната власт, икономиката, съдебната система, здравеопазването, образованието, културата и т.н. По самоубийства, включително и детски самоубийства, заемаме първите места в Европа.

Много българи се самозапалват, изразявайки своето негодувание и своето отчаяние от живота си в България.

Въобще България, Баце, е най-бедната, най-болна, най-престъпната, най-корумпираната, най-намаляващата по население изчезваща държава в Европа, която е рай за местни олигарси и чужди монополисти и крадци на национално имущество.

А българите, според международните изследвания и рейтинги, са най-мизерстващите, най-болните, най-неграмотните, най-покварените (според класацията на Блумберг), най-отчаяните и най-нещастните хора в Европа. Разбра ли?

Мили Баце, ако си разбрал и осъзнал всичко по-горе, би трябвало да се запиташ какви са причините за катастрофата на България.

Ето ти ги ве! Да си наясно там с Цеца и Цуца.

Икономическата, социална и нравствена кататастрофа на България, както и клиничната ѝ демографска смърт, са факти заради:

1.) Безумното ликвидиране на промишлените предприятия и на селското стопанство и наглото разграбване на техните активи;

2.) Мародерстването от страна на монополистите в областта на енергетиката, ВиК, топлофикацията, комуникациите и транспорта;

3.) Безогледната измамна продажна и разбойническа банкова система;

4.) Фантастично раздутата (22 пъти над стандартите) и затова неефективна административна система от 440 000 разни служители на национално и местно ниво (в Холандия с население 27 млн. души са 20 000) – у нас има напълно излишни чиновници, полицаи, “учени” от БАН, служители, комисии, съвети, секретарки и др., които са на издръжка на данъкоплатците;

5.) Свръхлуксозното обслужване и бит на администрацията при неуплътнено работно време на Парламента, на министерствата, на всички властови структури и на политическите партии с пари от бюджета – субсидии, държавни леки автомобили (4 700 на брой, а в Германия с население 80 млн. души са 912), обзавеждане и др.;

6.) Алчността на работодателите, които искат да печелят главно за сметка на ниските заплати на своите работници и служители;

7.) Източването чрез социалната система на бюджета от 1,5 млн. цигани;

8.) Рухналата безпомощна здравна система, съставена от лекари-търговци и безскрупулни частни гербаджийски болници;

9.) Корумпираната, изостанала и неефективна образователна система, ориентирана главно към самосъхранението си и към финансовата изгода при университетите;

10.) Абсолютно корумпираната и продажна съдебна система, обслужваща главно политиците, престъпниците и богаташите;

11.) Некадърните, необразовани, прости и нахални до безобразие политици, “управляващи” по безобразен начин като теб държавата;

12.) Липсата на лустрация, която да отлъчи комунистите и агентите на ДС от всички управленски структури в държавата и от бизнеса им с активи на държавата;

13.) Липсата на обществена справедливост и умопомрачителна разлика в доходите на бедните и богатите (децилен коефициент 42, т.е. 10-те процента най-бедни българи получават 42 пъти по-малко от 10-те процента на-богати, предимно софиянци, а в Европа този коефициент е под 10)

14.) Нетърсенето на отговорност от престъпниците, забогатели неимоверно чрез кражби и измами на народно имущество;

15.) Регионализмът – несправедливото облагодетелстване на едни райони (София, Бургас, Правец) за сметка на други (Северозападна България, Странджа);

16.) Липсата на добра ориентация и полезни практики на властта и политиците в международен план, заемане винаги на губещи в крайна сметка позиции в международните отношения;

17.) Фактори извън контрола на обществото – международна конюнктура, бедствия, природни обстоятелства, лоши тенденции.

Главната причина за смъртта на Отечеството, Баце, си ти, и всички вие, посткомунистите, агентите, крадците и измамниците от ГЕРБ, БСП, ДПС, ОП и др.

Ясно?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!