Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Правителството трябва да е като юмрук заедно с народа. Няма да подадем оставка! ВИДЕО

https://www.facebook.com/

Най-трудно е сега да се управлява и най-лесно е сега да се откажем. Но ние трябва да оправдаем доверието на хората. Те ни повярваха, още сме първа политическа сила. Народът осъзна какъв преврат ни се готвеше и какви са целите му: да няма бюджет, държавата да фалира и да няма правителство. Не им се получи на нашите опоненти. Няма да подадем оставка и ще изведем държавата от кризата.

Това коментира във видеобръщение във фейсбук Бойко Борисов.

Ето какво мисли още той:

На работно онлайн съвещание разпоредих на министрите да са непрекъснато на първа линия, до хората, да обезпечат дейността на всички работещи. Само така икономиката ще продължи да работи и ще има средства за мерките. Държавата трябва да върви и да не затваря. Начинът за това е един – маски и дистанция.

Докато не се намери лекарство, трябва да сме гъвкави и отговорни. Аз съм убеден, че до март-април ваксина ще има. Дотогава всеки министър неотлъчно до сектора си, а най-добрите лекари пред болниците.

Да помагат, да успокояват, да лекуват. Дойде времето да изведем държавата от този безпрецедентно тежък момент. И ще го направим! След това нека народът да реши кой да управлява. Ние ще подсигурим не само гражданите и бизнеса, но и наследниците ни във властта.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!