Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Студент към премиера: И ние не те харесваме, но рано или късно ще ни чуеш, няма да се правиш вечно на глух

С течение на времето, на г-н премиера ще му става все по-тежко, тъй като студентите неведнъж сме показвали силата си, неведнъж сме сваляли правителства. Рано или късно, и да иска, и да не иска, ще не чуе, няма да се прави вечно на глух. 

Това каза студент от протеста в София пред Станислав Балабанов по Телевизия 7/8 днес – на 113ия ден на протести срещу властта. 

big_dce

Едно послание към премиера. Той каза, че не ни харесва. Чувствата са взаимни, и ние въобще не те харесваме, и така ще си остане, независимо какво ще се случи, допълни студентът. 

Младият мъж уточни, че по-рано днес са блокирали кръстовището пред Рекстората на СУ, за да покажат, че студентите са сила, но ако нищо не се промени, са възможни и други форми на протест, като например окупации.

Междувременно продължава международният отзвук на случавщото се у нас. Редица авторитетни издания следят протестите срещу управляващите и публикуват изключително критични към властта в България материали.

В един от последните такива се посочва, че страната ни може да се окаже проблем за цяла Европа и да покаже двойните стандарти в Европейската народна партия, която иска да обвърже отпускането на европейски средства за пострадалите от COVID-19 държави с върховенството на закона. България обаче изглежда попада в “мъртвата точка” на ЕНП.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!