Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гайдарски: На ден могат да се вземат 7200 проби за вируса, откъде ги изкараха 11 200, има нещо нередно

Създава се хаос с мерките за борба с ковид. Първо имаше отпускане, после затягане, след това пак отпускане и сега отново затягане. Мерките правилно са затегнати, но няма избирателност, специфичност в тези мерки.

Това каза бившият здравен министър проф. Радослав Гайдарски в „Тази сутрин” по БТВ.

Относно мерките за студентите, има студенти и студенти. Тези, които следват икономика и финанси, могат да бъдат обучавани дистанционно. Но тези, които следват медицина, не може. Те имат специална патология, имат някакво заболяване, при което трябва да видят болния човек, същото се отнася и за зъболекарите, допълни проф. Гайдарски.

За нарасналите положителни проби от ПCR тестове, тук мога да цитирам директно директорка на най-голямата лаборатория, няма да й назова името, да не й направя беля.

Тя казва, ние може да направим между 120 и 150 проби на ден, при условия на най-модерната лаборатория, другите 60-80 средно по 120 проби правят.

На човек трябва да му се вземе секрета, той чака, на всеки човек средно по 7 минути се губи. 120 проби максимално може да се вземат на ден, казва тя, 130 при най-напрегнати и при най-модерни лаборатории.

Какво излиза? Имаме 60 лаборатории, по 120 проби на ден, стават 7200. Как станаха 11 000, откъде, тази сутрин съобщиха 11 200 проби. Тази директорка, тя самата се съмнява, има нещо нередно, каза още проф. Радослав Гайдарски

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!