Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Снимки показват, че Фандъкова лъже за успешен ремонт на столичен булевард

🚧Година и половина след основния ремонт на трамвайното трасе по бул. Константин Величков, то изглежда така – пълно с дупки, пукнатини, пропадания, оголени релси... сякаш не е било ремонтирано току-що и не са били похарчени 1.5 млн. лв. от нашите пари!
⚠Въпреки многобройните дефекти, Общината не си е мръднала пръста да изиска качествен #РемонтНаРемонта за сметка на изпълнителя, нито е предявила гаранцията. Дори не са съставени констативни протоколи за дефектите, за да може бъде защитен общественият интерес по съдебен ред и кметът за пореден път чака гаранцията на изпълнителя да изтече.
🤥Нещо повече, в официален отговор на питане на Борис Бонев, Йорданка Фандъкова открито лъже, че "всички дефекти и проблеми, които са констатирани, са отстранени от изпълнителя"‼ Вижте снимките и преценете сами дали казаното от Фандъкова е истина или поредната долна лъжа.
🛑София е управлявана от върхушка, за която е характерна опасна комбинация от некадърност и корупция. Само така можем да си обясним продължаващата пълна незаинтересованост на кмета да защити обществения интерес.
❓Ще се осмели ли тя някога истински да глоби частните фирми или хората в ръководената от нея администрация, допуснали това?
❓ Дали някога тя ще поеме реална отговорност за безбройните некачествени ремонти, освен втръсналата ни фраза "научили сме си уроците"?
(Без)действията на
Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova
обричат София на невиждан досега #Застой - харчат се милиарди без да се решават проблеми, докато другите европейски столици ни задминават във всички възможни направления.
#СпасиСофия #Некадърници
-----------
💜Подкрепете работата ни за София с еднократно или месечно дарение тук: https://bit.ly/35xnIgH или през платформата Patreon: https://bit.ly/3id4Nv3

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!