Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Lupa.bg: Никой не знае къде крият Иван Гешев!

Само в Lupa.bg: Никой не знае къде крият Иван Гешев!

В момента никой не знае къде крият главния прокурор Иван Гешев, след като обвинител №1 получи заплахи за живота си. Контолиран слух пълзи в неговия квартал, в близост до Софийски централен затвор, че апартаментът, в който живееше доскоро, е бил ползван под наем от него и той повече няма да се върне там. 

Мерките за защита на Иван Гешев са невероятно засилени, научи Lupa.bg. Главният прокурор се прибира в пълна секретност след тежките обиколки из цяла България, а в момента цялата престъпна общност се мъчи да разбере къде крият човека с каскета. 

До скоро се говореше, че Гешев се шири в резиденция "Бояна", но след като информацията излезе в медиите, службите решили да намерят ново тайно гнездо на враг №1 на престъпния свят. 

Иван Гешев получи няколко заплахи за живота си, като най-страшната беше надупчена от куршуми негова снимка.  Именно след нея започна голямото местене на магистрата, който дотогава бе съсед на Митьо Очите и Янко Ваташки до Софийският централен затвор. 

В момента се говори, че най-малко 3 коли с гардове и спецченгета пазят живота и сигурността на Иван Гешев. Рискът е голям, защото в медиите постоянно излиза информация къде е на посещение главният прокурор. 

"Ако ви в страх от мечки, не ходете в гората", мъдро заключи Иван Гешев веднага след заплахите за живота му. Но сега, дори и да не го е страх от мечки, обвинител №1 с носталгия си спомня за спокойните мигове в столичния квартал "Младост". 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!